Connect with us

Uncategorized

Tersebar Wajah Terkini M4ngsa MH370 Masih Hidup? Anak Tampil Beritahu Perkara Ini – Sumber Maklumat Media

Published

on

Tersebar Wajah Terkini M4ngsa MH370 Masih Hidup? Anak Tampil Beritahu Perkara Ini.

SHAH ALAM – Mlsteri pesawat Malaysia Airlines, MH370 yang hil4ng sejak 8 Mac 2014 kembali mendapat perhatian netizen ekoran tular satu video yang memaparkan wajah terkini mngsa-mngsa yang terlibat dalam lnsiden berkenaan. Susulan itu, Maira Elizabeth Nari, anak perempuan kepada ketua pramugara pesawat itu, Andrew Nari tampil mengesahkan bahawa gambar yang tular terbabit bukanlah bapanya.

Maira Elizabeth mengakui dirinya dihujani mesej yang memaklumkan mengenai seorang lelaki yang dipercayai mirip bapanya dalam video tersebut. “Saya diberitahu bahawa orang ini (gambar yang tular) ialah bapa saya atau kelihatan sepertinya. “Saya hanya ingin menjelaskan dia bukan (bapa saya). Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang menghubungi saya melalui

‘direct message’ (DM) dan ingin memohon maaf kerana saya tidak dapat membalas setiap satu mesej kerana terlalu ramai. “Namun, saya menghargainya dan amat berterima kasih atas ingatan kalian,” katanya menerusi satu hantaran di ‘InstaStory’ di Instagramnya pada Sabtu.

Tangkap layar hantaran ‘InstaStory’ Maira pada Sabtu. Baru-baru ini, mlsteri kehil4ngan pesawat Malaysia Airlines MH370 kembali menjadi hangat apabila tular satu video yang memaparkan beberapa wajah terkini dipercayai mngsa-mngsa yang terlibat dalam kehil4ngan pesawat tersebut.

Video itu mendkwa mngsa kini berada di sebuah pulau batu karang kecil di tengah-tengah Lautan Hindi yang dinamakan Diego Garcia. Antara yang tular ialah seorang lelaki yang dipercayai Kapten, Zaharie Ahmad Shah, pembantu juruterbang, Fariq Abdul Hamid dan Andrew Nari.

Sumber : MediaIHangat

Jangan lupa untuk sertai kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!