Connect with us

Uncategorized

Suami Tingg@lkan Isteri Baru Sahaja Lah1rkan Anak,Isteri Cuba Nak Bvnvh Dir1 Kerana K3sal Dengan Perbvatan Suami

Published

on

Suami Tingg@lkan Isteri Baru Sahaja Lah1rkan Anak,Isteri Cuba Nak Bvnvh Dir1 Kerana K3sal Dengan Perbvatan Suami

Berp@ntang merupakan tempoh yang svkar bagi si ibu yang baru melah1rkan anak memandangkan mereka meng@lami perubahan em0si, fiz1kal dan dalam masa yang sama perlu menjaga bayi baru lah1r.

Sok0ngan dari segi m3ntal dan fiz1kal daripada suami amat dip3rlukan pada saat ini agar dapat membantu mereka mengharvnginya dengan baik.

Namun begitu, berbeza pula dengan k1sah seorang wanita ini yang meng@lami ganggvan em0si sehingga n3kad untuk men@matkan HariNya dengan cara t3rjun dari bangunan rumahnya.

Em0si terga.nggu kerna suami

Mujurlah tind@kannya ingin terjvn bangunan itu sempat dih@lang oleh jiran tetangga sebelum pih@k b0mba datang bagi menen@ngkan keadaan.

Apabila dis1asat mengapa dia bert1ndak sedemikian, wanita itu bercerita dia dijatvhkan tal.ak oleh suaminya sendiri biarpun baru sahaja melah1rkan anak ketiga secara pemb3dahan caes@rean pada 2 minggu lalu.

Bukan setakat itu sahaja, si suami juga terg@mak lari meningg@lkannya dan membawa anak sulung mereka sambil menaiki kereta milik wanita itu.

Perkongsian video oleh pengguna TikTok @sufri_jamaluddin ini telah meraih perhatian ramai dan sehingga kini mencatat lebih 400,000 tontonan.

Men1njau ke ruangan kom3n, rata-rata netizen melvahkan rasa simp@ti terhadap nasib ma.lang wanita terb@bit dan mereka berharap agar ahli keluarga atau jiran boleh menjaga serta mengaw@sinya.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga memberi faedah dan pengajaran buat kita semua.

Sumber:OMM

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!