Connect with us

Uncategorized

Bomoh Rusia Dedah Sukar Sihir Orang Islam Jaga Solat, “Seakan Ada Kubah Pelindung” – Sumber Maklumat Media

Published

on

Bomoh Rusia Dedah Sukar Sihir Orang Islam Jaga Solat, “Seakan Ada Kubah Pelindung”

Amalan sIhir sememangnya sudah wujud sejak sekian lama lagi. Ilmu hitam ini diamalk4n oleh sesetengah individu dengan pelbagai tujuan. Namun bagi umat Islam sudah tentunya amalan sebegini tidak dibenarkan kerana ‘bersekutu’ dengan syaitan dan jin.

Bagaimanapun, baru-baru ini tular di s0sial media dengan satu rakaman perbualan se0rang lelaki dan wanita yang dipercayai merupakan bomoh Rusia. Dalam video itu wanita yang dikenali sebagai Zhanna Kushnir menceritakan pengalamannya menghantar sIhir kepada sesiapa yang diminta padanya.

Amalan ilmu hitam yang diamalkan sejak bertahun-tahun menjadikan dirinya arif m3ngenai sIhir yang dihantar kepada manusia lain. Oleh itu, wanita berkenaan berbual m3ngenainya dalam sesi bual bicara ini.

Berikut adalah rakaman bual bicara bomoh Rusia dedah mengenai pekerjaannya itu yang telah dimuat naik oleh se0rang pengguna Twitter:

Dalam sesi perbualan itu, wanita b3rkenaan ditanyakan mengenai pekerjaannya tersebut. Antara soalan yang ditanyakan adalah, “Adakah lebih sukar untuk mempengaruhi seseorang jika hatinya bersih?”.

Jawab wanita ini, dalam pelbagai agama yang dihadapinya, orang Islam sangat sukar untuk dipengaruhi kerana mereka selalu berhubvng dengan identiti yang tidak kelihatan. Malah wanita ini turut menceritakan muslim menjaga solatnya seakan ada kubah yang melindungi membuatk4n dirinya sukar untuk menghantar ilmu hitam.

Pendedahan ini sedikit sebanyak buatk4n orang ramai meninggalkan pelbagai reaksi mereka. Berikut antara yang ditinggalkan di ruangan k0men perkongsian tersebut:

“Sihir rumahtangga adalah sihir paling durjana”

“Betul..Pendinding paling utama dan basic sebenarnya amal2 harian kita..Ayatul Kursi lepas solat..Sebelum tidur..Masa rasa tak sedap hati”

“Tu la wajib jaga solat..Dalam solat pun kena tutup aurat apa tah lagi luar solat”

“Kata2 akhir penyihir ni padu. Btw semoga dia diberikan hidayah oleh Allah satu hari nanti”

Sumber:Himpunan cerita lawak

Jangan lupa untuk ikuti kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!