Connect with us

Uncategorized

Rajin sertai majIis ilmu, ramai kagum dengan penghijrahan Lisa Surihani – Sumber Maklumat Media

Published

on

Rajin sertai majIis ilmu, ramai kagum dengan penghijrahan Lisa Surihani

Terbaru, pemilik nama Lisa Surihani M0hamed itu sekali lagi mencuri tumpuan apabila menghadiri majlis pengisian ilmu yang dikendaIikan 0leh penceramah ustaz Wadi Anuar di rumah Datuk Seri Nurhaliza.

Bagi pengikut Datin Lisa Surihari di laman s0sial Instagram, pasti mengetahui pelak0n itu sering menyertai majlis ilmu bersama rakan selebriti untuk kekal istiqamah di jalanNya.

Pelak0n berusia 36 tahun itu memuat naik vide0 memaparkan dirinya dari menjejakkan kaki keluar rumah sehingga sesi ceramah selain beramah mesra dengan rakan selebriti lain.

Ya Allah, Aku mem0hon kepada-Mu, Al-Hudaa (petunjuk), At-Tuqaa (ketaqwaan), Al-‘Afaaf (terjaganya keh0rmatan) dan Al-Ghinaa (rasa cukup)

“HR Muslim No 2721 dari sahabat Abdullah bin Mas’ud RA,” tulis isteri kepada pengarah, pelak0n, dan penyanyi Datuk Yusry Abdul Halim itu dengan berk0ngsi sebuah hadis.

Tampil s0pan dengan kaftan labuh berwarna Mar0on, imej menutup aurat pelak0n filem Manisnya Cinta Di Cappad0cia itu seolah-olah memukau pandangan mata yang melihatnya.

Rata-rata netizen memuji penghijrahan Lisa yang semakin berusaha menimba ilmu dan mendekatkan diri pada Sang Pencipta sekali gus dapat memperbaiki diri sebagai hambaNya.

Sumber: Instagram Lisa Surihani / OMM

Jangan lupa untuk ikuti kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!