Connect with us

Uncategorized

Isteri Enggan Lakukan Hubungan Seks, Lelaki Tergamak Lepaskan Nafsu Rogol Adik Sendiri – Sumber Maklumat Media

Published

on

Isteri Enggan Lakukan Hubungan Seks, Lelaki Tergamak Lepaskan Nafsu Rogol Adik Sendiri

Isterinya dilaporkan menolak permintaan untuk lakukan hubungan intim bersama suaminya.Seorang lelaki tergamak merogol adik kandung dan adik iparnya sendiri.

Kejadian tersebut berlaku apabila isterinya menolak permintaannya untuk melakukan hubungan seksual bersama.Menurut Ketua Unit Siasatan Jenayah Polis Situbondo, AKP Dhedi Ardi Putra berkata,

“Pengakuannya menyatakan bahawa suspek meminta untuk melakukan hubungan intim bersama isterinya namun tidak dilayan. Kemudian dia melepaskan nafsunya kepada adik ipar dan adiknya sendiri,” jelas Dhedi, Selasa ( 6/9/2022).

Dilaporkan, isterinya menolak permintaannya dengan alasan suspek belum memberikan nafkah sebanyak Rp 100 ribu (RM30) sehari pada hari tersebut.

Disebabkan perkara itu, suspek bertindak nekad merogol adik kandung dan adik iparnya yang masih lagi bersekolah di peringkat menengah rendah.

“Kami segera menahan suspek bersama sejumlah barang bukti,” kata Ketua Unit Siasatan Jenayah Polres Situbondo AKP Dhedi Ardi Putra, Selasa (6/9/2022).

Tambah Dhedi Ardi, penduduk sekitar yang berang terhadap tindakan suspek itu telah bersedia untuk menghukum mangsa, namun tidak berkesempatan kerana kehadiran pihak polis yang kemudiannya segera menahan suspek.

Sumber : Detik Jatim / Siakap Keli

Jangan lupa untuk ikuti kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!