Connect with us

Uncategorized

Lelaki tangkap basah isteri sendiri, skandal berstatus anggota polis – Sumber Maklumat Media

Published

on

Lelaki tangkap basah isteri sendiri, skandal berstatus anggota polis

H4ncur hati suami apabila mengetahui insan yg paling dicintainya sanggup berlaku curang demi pihak ketiga tanpa memikirkan mahligai yg telah terbina bersamanya.

Baru-baru ini, kec0h di media sosial apabila seorang lelaki membongkar perbuatan keji isterinya yg menjalinkan hubungan percintaan bersama lelaki yg berstatus suami orang dan mereka telah ditangkap di sebuah bilik hotel.

Menurut laporan mStar, kejadian itu dip3rcayai berlaku di Pinrang Sulawesi, Indonesia dan si svami mula menyiasat isterinya secara senyap selepas mengesyaki terdapat sesuatu yg aneh dalam rumah tangga mereka.

Hasil maklumat daripada sumber, isterinya yg lebih dikenali sebagai ER itu sudah seminggu tinggal bersama kekasih gelapnya yg juga merupakan angg0ta polis di Balai Polis Pinrang.

Terkejut dengan serbuan yg dilakukan, kekasih isterinya itu bertindak melarikan diri dengan memakai kain batik dan meninggalk4n pakaian seragamnya serta sebuah motosikal Yamaha Nmax.

Difahamkan juga, adik kepada ER mendedahk4n perbuatan keji kakaknya itu sudah lama diketahui oleh keluarga dan ia bukan kali pertama dilakukannya.

Malah, nasihat serta amaran turut diberikan kepada mereka namun, tetap tidak serik sehinggalah perkara tersebut diketahui sendiri oleh svaminya.

Sumber: mStar / oh my media

Jangan lupa untuk ikuti kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!