Connect with us

isu semasa

Tang1san Suam1 Buat Ramai S3bak,Sedang Tunggu Isteri Lah1rkan Anak Pertama Tapi T@k Sempat

Published

on

Tang1san Suam1 Buat Ramai S3bak,Sedang Tunggu Isteri Lah1rkan Anak Pertama Tapi T@k Sempat

Tak s1apa tahu tentang aj.al, jodoh dan juga rezeki seseorang. Siapa sang.ka, kegembiraan menanti de.tik bahagia bertukar dvka dalam sekelip mata saja.

Men1nggal selepas 10 bulan nikah

Hal ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna TikTok menggunakan nama akaun @lynn_5905 apabila berkongsi de.tik se.dih keluarga mereka susvlan adik tersayang men1nggal dun1a pada usia 19 tahun.

Men1nggal bersama anak sulung

Lebih mendvkac1takan lagi, wanita tersebut sedang meng@ndung anak sulvngnya dan baru sahaja bervmah tvngga kira-kira 10 bulan yang lalu.

Sehari svntuk di.ri tepi tingkap

Dalam perkongsian video di TikToknya lagi, @lynn_5905 sempat memuat naik kond1si suami kepada adiknya yang begitu sed1h sehingga terpa.ksa dip@pah berikutan tiada kvdrat menerima pemer.gian isteri disebabkan jang.k1tan kum@n pada paru-paru.

Pemuda itu dimaklumkan sehari suntuk berdiri bers3bel@han wad adiknya dir@wat bagi menanti dan melihat keadaan isteri tercinta sehingga hujvng naf@snya.

Jadi, @lynn_5905 itu menulis di ruangan TikTok dengan berharap agar adik ip@rnya kuat menerima dug@an yang cukup b3rat ini susvlan isteri dan anak yang dalam kandvngan perg1 dalam sekelip mata.

Semoga suami tab@h menerima dug@an

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah men1nggal.kan ko.men dengan menz@hirkan ucapan tak.ziah diatas pemer.gian Azrina Natasha binti Zahidin.

Mereka juga mengakvi seb@k melihat keadaan seorang suami yang begitu l3mah apabila menerima ber1ta isterinya sudah tia.da sedangkan mereka baru sahaja berumah tangga.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa like dan share ya,terima kasih,semoga memberi asbab kebaikan kepada kita.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!