Connect with us

Uncategorized

Hanya di sebabkan ini, 2 peronda JPJ terpaksa check semua kereta. Tak pasal-pasal Jem. Ini lah perlakunya – Sumber Maklumat Media

Published

on

Hanya di sebabkan ini, 2 peronda JPJ terpaksa check semua kereta. Tak pasal-pasal Jem. Ini lah perlakunya.

Sekumpulan lelaki menjadi tumpvan warganet selepas satu rakaman video dimuat naik oleh seorang individu memaparkan mereka sedang mencari seekor si Oyen yang berada di tengah lebuhraya.

Pemilik vide0 yang berkongsikan sebuah rakaman vide0 pendek ini berkata bahawa huru-hara disebuah lebuhraya disebabkan seekor kucing yang akhirnya berjaya diselamatkan.

Menerusi rakaman vide0, beberapa orang lelaki turun daripada kenderaan masing-masing lalu bersama-sama mencari seekor anak kucing yang dilihat berkeliaran di tengah-tengah jalan sehingga menyebabkan huru-hara kawasan tersebut.

Video : https://fb.watch/fwdRDTCBg7/

Kejadian tidak disangka terjadi itu turut dirakam oleh pemilik vide0 dimana usaha sekumpulan lelaki terbabit dalam menyelamatkan seekor anak kucing yang terkenal dengan panggilan si Oyen ini dipuji dan menerima pelbagai reaksi positif netizen.

Muat naik pengguna TikT0k atas nama, Innchoker tersebut bagaimanapun turut menarik tumpuan orang ramai dengan ribvan warganet ‘hadir’ namun rata-rata mereka juga sebenarnya tertarik dengan rakaman vide0 tersebut disebabkan lelaki yang merakam itu didengar begitu terhibur yang dalam pada masa sama turut mencuit hati warganet dengan gelaknya.

Sumber: i muslim network

Jangan lupa untuk sertai kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!