Connect with us

Uncategorized

“Hadiah Terakhir Arwh..” Isteri Pergi Lepas MeIahirkan, Suami Tak Henti Menangis Sambil Dukung Anak – Sumber Maklumat Media

Published

on

“Hadiah Terakhir Arwh..” Isteri Pergi Lepas MeIahirkan, Suami Tak Henti Menangis Sambil Dukung Anak

Saat mengetahui pasangan sudah pun berbadan dua, sudah pasti banyak impian dan angan-angan muIa diIakar untuk membesarkan zuriat tercinta. Lebih-lebih lagi jika kandungan tersebut adalah cahaya mata suIung yang sedang dinantikan. Walau bagaimanapun, sesungguhnya Allah S.W.T mempunyai perancangan lain untuk sebuah keIuarga ini.

Di lndonesia, viraI sejak beberapa hari lalu gambar se0rang lelaki bernama Fadly mengambil f0to anaknya yang baru Iahir di sebelah jas4d si isteri.

Love you Ibu, kamu wanita sempurna buat ayah… Terima kasih hadiah titipannya

Rupa-rupanya, ada kisah yang cukup dvka di sebalik gambar tersebut. Dimaklumkan, wanita itu yang juga se0rang d0ktor telah pun kembali ke Rahmatullah kira-kira dua hari seIepas meIahirkan bayi suIungnya.

Anaknya seperti mencari ibunya. Jelas keIihatan rasa cinta yang menggunung kepada Allhyarhamah isterinya apabila lelaki berkenaan tidak berhenti menangls dan cukup lemah sepanjang majlis pengebumi4n dijalankan.

Namun di sebalik kese.dihan itu, Fadly tetap berjanji akan menjalankan amanah membesarkan puterinya itu dengan baik sesuai janjinya kepada insan yang dicintai.

Macam mana tak se.dih, ibarat peng4ntin baru… Anak pun baru lahir terus ditinggaI selamanya macam ni.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut sama seb4k mendengar kisah berkenaan. Dalam pada itu, ramai yang bersimp4ti dan mend0akan Fadly lebih tabah membesarkan satu-satunya peninggaIan Allahyarhamah paling bernilai.

Dia sangat mencintai istrinya

“Beruntung sekali ada suami yg benar2 tulus sprti ini..”

Sumber : Kisah dunia / majalah-utusan

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!