Connect with us

isu semasa

Sedihnye Lihat Beliau Mengusap Pvsara Insan Tersayang

Published

on

Sedihnye Lihat Beliau Mengusap Pvsara Insan Tersayang

Hati siapa yang tidak r0b3k apabila seorang d3mi seorang ahli keluarga men1nggal dvnia disebabkan w@bak Cov1d-19. Setiap hari ada sahaja yang menerima ber1ta dvka ini memandangkan penvlaran wab@k mavt tersebut semakin men1ngkat.

Ahli keluarga men1nggal dun1a

Menerusi perkongsian yang dibuat oleh @yein654, dia menceritakan k1sah dvka yang dihad@pi olehnya memandangan ibu tercinta telah perg1 men1nggalkan semua pada 29 Julai 2021.

Selang dua hari, abangnya yang juga dij@ngkiti wab@k tersebut turut pergi menghadap Il@hi. Saat ini, kakak kandungnya sedang bertarvng ny@wa apabila kr1tikal di un1t raw@tan r@pi.

Satu demi satu keluarga posit1f Cov1d-19

Dalam pada itu, menerusi bala.san daripada satu perkongsian daripada warga Twitter, @yien654 memaklumkan yang bapa saudaranya juga telah dimasukkan ke dalam w@d dan dia merasakan uj1an yang diterima kali ini cukup ber@t untuk dih@dap1.

Pakai PP3 uruskan jen@zah

Dia yang berpeluang untuk turvt serta dalam urvsan pengebvmian ibunya dilihat tidak dapat menah@n seb@k sambil memegang pvsara insan tersayang.

Sudah ramai yang keh1langan ahli keluarga

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan kom3n dengan mengucapkan salam takz1ah buat @yien654 yang telah keh1langan ibu dan abang tersayang dalam waktu yang sangat singkat.

Mereka juga berh@rap agar pengguna Twitter itu terus bersabar dan meninggatkan orang ramai bahawa pand3mik Cov1d-19 adalah benar.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga memberi asbab kebaikan.

Sumber:Ommcc

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!