Connect with us

Uncategorized

‘AjaaI Suami Ktika Mncari Rzeki..’ Hafiz Tercmpak Pacuan 4×4 Dipandu Terb4bas Di LPT2 – Sumber Maklumat Media

Published

on

‘AjaaI Suami Ktika Mncari Rzeki..’ Hafiz Tercmpak Pacuan 4×4 Dipandu Terb4bas Di LPT2

SEORANG kontraktor m.aut setelah kenderaan pacuan empat roda dipandunya terbab.as di Kilometer 385.4 Lebuhraya Pantai Timur 2, di sini, hari ini.

Dalam kejadian kira-kira jam 9.15 pagi, mngsa, Mohd. Hafiz Mat Bedin, 33, dari Kampung Jati, Gong Badak, Kuala Nerus dekat sini mengalami keced.eraan pada tangan, kaki dan kepala selepas tercmpak keluar dari kenderaan tersebut.

Ketua PoIis Daerah Hulu Terengganu, Deputi Superitenden Mohd. Adli Mat Daud berkata, kejadian berlaku sewaktu mngsa dalam perjalanan dari rumah menuju ke Kemaman atas urusan kerja.

“Sekitar jam 8.30 pagi mngsa memandu sendirian dari rumahnya sebelum kenderaan pacuan empat roda jenis Mitsubishi Triton dipandunya hiIang kawaIan dan terba.bas hingga meIanggar bes1 penghadang jalan di sebelah kiri.

“Mngsa kemudian tercmpak keluar dari kenderaan hingga mengakibatkan mngsa mengalami kecede.raan prah di kepala, kedua beIah tangan dan kaki,” katanya dalam satu kenyataan di sini, hari ini.

Tambah Mohd. Adli, mngsa disahkan mninggaI dunia di tempat kejadian oleh pasukan perubatan dan myat mngsa di hantar ke Hspital Hulu Terengganu untuk tindakan selanjutnya.

Katanya lagi, ke.s disia.sat di bawah Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Sumber:dbongkar

Jangan lupa untuk ikuti kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!