Connect with us

Motivasi

(VIDEO)Wanita G3muk S3dih Dengan ‘Int3rview3r’,Kongsi D3tik D1h1na Sewaktu Ke Sesi Temvduga Bekerja

Published

on

(VIDEO)Wanita G3muk S3dih Dengan ‘Int3rview3r’,Kongsi D3tik D1h1na Sewaktu Ke Sesi Temvduga Bekerja

Setiap insan pasti mempunyai pengalaman dalam ketika menhadiri temvduga ataupun memulakan pekerjaan. Perasaan gemvruh itu sudah tentu ada dan mahukan penampilan diri terlihat kemas serta memastikan majikan mengambil kita sebagai pekerja.

Kongsi pengalaman dit0lak kerja

Namun, tak semua mendapatkan pengalaman yang menyer0nokkan ketika memulakan sesuatu pekerjaan. Menerusi perkongsian seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @tomey8, dia telah berkongsi mom3n s3dih diminta untuk pulang selepas diterima kerja setelah majikan melihat pen@mpilannya.

Ramai yang pandang rendah ketika ‘Chvbby’

Pada awal perkongsian video tersebut, dia telah memberi nasihat kepada ramai orang supaya belajarlah menurunkan b3rat badan sebelum mem0hon sesuatu pekerjaan agar tidak mendapat nas1b yang sama sepertinya.

Ramai yang seb@k dengar cerita dia

Video yang sangat meny3bakkan itu juga telah mendapat perhat1an warganet apabila dikongsikan semula oleh pengguna media sosial di laman Twitter.

Rata-rata daripada mereka berasa s3bak mendengar k1sah pengh1naan yang diterima oleh wanita itu hanya dis3babkan berbadan besar.

Memang hin@an tu biasa dari family sendiri

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah men1nggalkan kom3n diruangan TikToknya dengan meng@kui sed1h mendengar apa yang diceritakan @tomey8.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa like dan share ya,terima kasih,semoga memberi inspirasi dan dijadikan asbab kebaikan.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!