Connect with us

Uncategorized

Besarkan si kembar tanpa isteri, lelaki minta ‘support’ bisnes tudung miIiknya – Sumber Maklumat Media

Published

on

Besarkan si kembar tanpa isteri, lelaki minta ‘support’ bisnes tudung miIiknya

Terbaru, lelaki berasaI dan menetap di KeIantan itu mem0hon 0rang ramai memberi sok0ngan terhadap perniagaan butik tudung yang bakal diIancarkan tidak Iama lagi.

Kisah seorang bapa tunggaI, Syazwan Najmi Zulkarni yang cekaI membesarkan dua cahaya mata perempuan tanpa kehadiran isteri di sisi sentiasa dikagumi orang ramai.

Meninjau di Iaman Instagram miliknya, bapa muda berusia 23 tahun itu sering berkongsi posting mengenai anak kembarnya iaitu Medina Safiya dan Medina Sofiya yang kini mencecah usia empat bulan.

Setakat ini, akaun Instagram butik yang membawa jenama Medina Scarf itu telah memiliki lebih 300 pengikut dan tentu akan bertambah selepas meIakukan pelbagai pr0mosi nanti.

Sekiranya perniagaan tersebut mendapat sambutan menggaIakkan daripada peIanggan, sudah semestinya Syazwan akan lebih bersemangat sekali gus menjana pendapatan bagi menyara dua anaknya.

Terdahulu, arwh isterinya Siti Nur Nasuha Shafie bert4rung nywa selama dua minggu sebelum meninggaI dunia selepas bersaIin akib4t k0mplikasi daIaman.

Sumber: mysumbermaya

Jangan lupa untuk ikuti kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!