Connect with us

isu semasa

Suami Terlibat Kemalangan Selepas Sehari Dapat Berita Isteri Hamil

Published

on

Suami Terlibat Kemalangan Selepas Sehari Dapat Berita Isteri Hamil

Tak sabar timang cahaya mata dengan pasangan.Akan tetapi,siapa sang ka kegembiraan bakal menimang cahaya mata bertukar tra gedi.

Isteri baru sahaja beritahu hamil

Hal ini dikongsikan sendiri oleh seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Shaa Ibrahim apabila baru sahaja memberitahu bahawa dirinya hamil anak pertama selepas menunggu selama dua tahun kepada suami tersayang, tetapi lelaki itu men inggal dun ia keesokkan harinya disebabkan kema langan.

Terlibat kema langan

Menurut Facebook Bahagian Kesi hatan Pergigian Terengganu, Wan Muhamad Hasruldin Wan Mustapa yang juga merupakan Juruteknologi Pergigian U29 di Klinik Pergigian Air Putih, Kemaman dimaklumkan telah men inggal dun ia selepas terli bat dalam kemal angan jalan raya.

Dua tahun hidup PJJ dengan isteri

Menerusi perkongsian dari ahli keluarga allahya rham, dia begitu gembira apabila isteri disahkan hamil setelah dua tahun menjalani perkahwinan secara jarak jauh (PJJ) dengan isteri.

Dia juga sanggup berk0rban untuk tidak membeli sebuah kereta lagi kerana memikirkan keluarga kecil yang bakal terbina.

Bekal makanan tak sempat jamah

Isteri kepada Allahya rham juga turut menulis di ruangan Facebook memaklumkan bekal makanan yang dibawa oleh suaminya masih lagi belum sempat dimakan sebelu menemui aj al.

Suami selamat dikeb umikan

Allahya rham telah selamat dikebumikan di kampung halamannya di Kampung Slow Machang, Pasir Mas pada pagi semalam.

Shaa Ibrahim juga sempat meluahkan rasa syukur kerana urusan dipermudahkan dan mengucapkan terima kasih kepada semua yang membantu.

Dia yang red ha dengan ketentuan tersebut melepaskan suaminya dengan mengucapkan selamat tinggal serta meluahkan rasa sayang kepada allahyarham suaminya yang telah men inggal du nia.

Semoga ro hnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.Diharapkan semoga mereke tabah hadapi caba ran yang landa1 hati isteri.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ua,Terima kasih,semoga memberi inspirasi kepada kita semua.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!