Connect with us

Motivasi

Turut Berdvka Dengan Irwansyah,Semoga Mereka Tergolong Di Kalangan Orang Yang Beriman

Published

on

Turut Berdvka Dengan Irwansyah,Semoga Mereka Tergolong Di Kalangan Orang Yang Beriman

Cov1d19 di sekitar negara jiran telah tunjukkan pen`ngkatan yang agak dr@stik.Malahan,ada yang telah lakukan ‘to tal l0ckd0wn’

Bapa baru men1nggal sebulan lalu

Sudah ramai yang dijan gk1ti pand3mik ini sehingga membawa kepada kem@tian. Sebelum ini, penyanyi dan pelakon dari negara seberang, Irwanshah yang pernah popular dengan lagu Pencinta Wanita telah memaklumkan yang dia kehil@ngan bapanya disebabkan wab@k tersebut pada 9 Julai 2021.

Ibunya pula menyusul p3rgi

Namun, sekali lagi selebriti tersebut menan ggung peri tnya kehil angan apabila ibu tersayang juga menyusul bapa setelah dikhab arkan men1nggal dun1a.

Hal berkenaan dinyatakan sendiri oleh isterinya yang juga pelakon di Indonesia, Zaskia Sungkar menerusi perkongsian di IG story.

Pernah berharap agar ibu kemb@li sihat

Perkara tersebut pastinya sangat menyed ihkan kerana selebriti tersebut kehil@ngan ibu dan ayahnya dalam jan gka waktu sebulan sahaja.

Dia yang sebelum ini pernah memuat naik gambar allahy arham ibunya pernah berharap agar wanita itu terus kuat berjuang dan kem bali sem buh seperti sedia kala kerana dia amat meri ndui sos0k tua itu.

Salam takz1ah buat yang ditinggalkan

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, posting terak hir Irwanshah di Instagram telah dihu jani dengan ucapan takz1ah kepadanya susulan peme rgian ibu tersayang kerana Cov1d-19.

Kesimpulannya,kita kena bersama-sama law@n cov1d19 dengan penuh semangat bersama kerajaan.Janganlah kita langg@r SOP yang ditetapkan.

Mereka juga mendoakan agar allahy@rham ditempatkan dalam kalangan orang beriman dan ahli yang ditinggal pergi bersabar diatas segala uj1an.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa like dan share ya,terima kasih,semoga dijadikan asbab kebaikan buat kita semua.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!