Connect with us

Uncategorized

Peluk lelaki sambil menari, Emma Maembong asyik ‘party’ di kelab malam? – Sumber Maklumat Media

Published

on

Peluk lelaki sambil menari, Emma Maembong asyik ‘party’ di kelab malam?

Baru-baru ini, dia telah berk0ngsi vid3o menunjukkan style rambut barunya apabila memotong pendek rambut panjang yang biasa menjadi identiti pelakon kelahiran Terengganu itu.

Namun begitu, menerusi beberapa perk0ngsian yang dibuat oleh selebriti Fara Mendoza di aplikasi TikTok, dapat dilihat Emma sedang berhibur di sebuah lokasi dipercayai kelab malam bersama beberapa lagi individu yang dikenali di media s0sial.

Emma dilihat sedang menari sambil memeluk seorang lelaki di hadapannya bersama beberapa lagi kenalan yang turut asyik menggerakkan badan mengikut alunan muzik.

Dalam pada itu, Fara Mendoza turut berk0ngsi gambar bersama Emma dengan kapsyen menghargai persahabatan mereka yang sudah menjangkau usia 10 tahun.

Difahamkan, Emma hadir ke tempat tersebut bersama suaminya dan masing-masing berkumpul serta berhibur dengan tema warna baju hampir sama iaitu putih.

Dalam perk0ngsian yang lain pula, foto Emma dan rakannya bergambar bersama turut menjadi persoalan netizen apabila suami kepada selebriti itu memeluk pinggang Fara Mendoza.

“Kongsi suami ke?”


Setakat ini, vid3o yang dik0ngsikan tersebut telah mendapat tontonan lebih daripada 70,000 viewers di aplikasi TikTok.

Emma Maembong atau nama sebenarnya Fatimah Rohani Ismail sememangnya berkawan rapat dengan Fara Mendoza serta pasangan usahawan iaitu Datuk Addy Kana dan isterinya, Datin Alyaa Syuhaila apabila kerap terlihat bersama dalam beberapa majlis sebelum ini.

Sumber: oh my media

Jangan lupa untuk ikuti kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!