Connect with us

isu semasa

Isteri Benarkan Shuk Kahwin Lagi,Ini Sebab Betulnya

Published

on

Isteri Benarkan Shuk Kahwin Lagi,Ini Sebab Betulnya

Rossalennah Natassyiah turut mend3dahkan bahawa dia mengizinkan suaminya itu untuk berkahwin lain namun wanita itu supaya menerima keluarganya jika mahu berkahwin dengan suaminya.

Minggu lalu, hangat diperkatakan mengenai rumah tangga pelawak popular Shuk Sahar yang dikatakan kembali berg0lak apabila isterinyanya mend3dahkan mengenai wanita yang sering mengg@ngu rumah tangga mereka.

Mengulas mengenai kebenaran isterinya berkahwin lain itu, Shuk berkata dia tidak akan mengambil kes3mpatan serta perlu berfikir secara rasional mengenai perkara itu.

“Apabila isteri izinkan tu, kena tahu dia betul-betul izin atau macam mana. Kena ambil tahu konteks. Jadi saya tak akan ambil kesempatan, apabila isteri cakap begitu maka saya sendiri kena fikir daripada semua aspek, ” katanya kepada mStar.

Dalam pada itu, Rossa berkata dia terbaca mesej perbualan antara Shuk dan seorang wanita yang dikenali di telefon bimbit suaminya kemudian berti1dak memuat naik di media sosial.

“Mesej tu ada yang baru dan lama… lepas tu saya post di media sosial. Masa tu emosi terg@nggu dan dalam keadaan m@rah. Saya nampak mesej tu dalam telefon Shuk,” katanya.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat buat kita semua.

Sumber:newsviral

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!