Connect with us

Uncategorized

Ramai Seb4k Lihat Cara Ayahnya Menggembirakan Anak Yang Sedang S4kit Inilah Yang Dinamakan “Kasih Seorang Ayah”

Published

on

Ramai Seb4k Lihat Cara Ayahnya Menggembirakan Anak Yang Sedang S4kit Inilah Yang Dinamakan “Kasih Seorang Ayah”

SEORANG ayah tidak pernah mengungkapkan pengorbanan beliau kepada anak-anaknya dan juga kasih sayangnya kepada mereka.Oleh itu tidak dinafikan kasih seorang ayah itu adalah tidak ternilai.

Apapun yang akan terjadi, seorang ayah tetap menyayangi anak-anaknya dan berusaha sedaya upaya untuk memastikan semua anak2 dalam keadaan selamat dan bahagia selalu.

Sebuah rakaman video telah dimuatnaik di instagram yang memaparkan seorang ayah yang cuba membuat anak perempuannya gembira kerana anaknya itu sedang s4kit.Bayangkan begitulah besarnya pengorbanan dan kasih sayang seorang ayah.

Berdasarkan rakaman video itu, jelas sekali kelihatan seorang lelaki iaitu seorang ayah berusaha menghiburkan anaknya yang sedang baring di kerusi menunggu dengan cara menerbangkan sebuah wau kertas yang dibuatnya agar anaknya yang sakit terhibur menyaksikannya. Walaupun tidak terbang tinggi tapi cukup buatkan anaknya itu ketawa keriangan.

Berpindah ke ruang komen pula, ramai warganet yang mendoakan kesejahteraan kanak-kanak itu dan ada juga yang memuji kesungguhan seorang ayah yang ingin menghiburkan seorang anak yang sedang s4kit.

Komen Netizen:

Sumber:Koleksi Viral

Jangan lupa untuk ikuti kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!