Connect with us

isu semasa

(VIDEO)Buat Rawa tan Secara ‘Live’,Beliau Cerita Apa Yang Terjadi Buat Anaknya

Published

on

(VIDEO)Buat Rawa tan Secara ‘Live’,Beliau Cerita Apa Yang Terjadi Buat Anaknya

Seorang wanita berkongsi ki sah se ram mengenai deri ta separuh nya wa yang dihadap oleh dua cahaya matanya Aliya dan Azri.Mereka dak wa bahawa ini semua angka ra buatan orang.

Berikutan tu lar sehingga meraih perhatian pelbagai pi hak, terdapat seorang ‘ustaz’ mendak wa si hir tersebut dilakukan dalam kalangan ahli keluarga dimana Aliya juga ada menyebut salah satu nama ketika dira wat.

Terbaru, seorang individu dikenali sebagai Rohayu Ramli yang juga adik kepada wanita terb abit tampil berkongsi situasi sebenar selepas tu lar pelbagai versi cerita dan video rawatan di platform TikTok.

Menerusi sesi siaran langsung di laman Facebook malam tadi, Rohayu menafikan bahawa suaminya Yudith Baharin iaitu individu yang disebut Aliya telah menghantar si hir kepada anak-anak saudaranya.

Rohayu mendakwa, dia cuba berbincang dan mencari jalan penyelesaian secara tertutup namun kakaknya tidak mahu memberikan sebarang kerjasama sebaliknya mempercayai ‘ustaz’ tersebut selain sering memuat naik posting sindiran di Facebook.

Bercerita lanjut, terdapat sekumpulan perawat bernama Wea Selamos yang terdiri daripada beberapa pengamal perubatan Islam telah menawarkan diri untuk mengubat kedua-dua anak saudaranya di rumah mereka di Kelantan baru-baru ini.

Selepas selesai melakukan rawa tan, keadaan menjadi ke coh apabila ‘ustaz’ berkenaan yang turut sama membantu ketika raw atan tersebut ‘dikan toikan’ oleh salah seorang per awat di situ.

Peraw at terba bit menjumpai satu beg milik ‘ustaz’ itu yang berisi beberapa keping foto Rohayu dan suaminya yang telah mempunyai kesan dicu cuk jar um.

Klik Sini Untuk Lihat Rawatan Tersebut

Dak wa Rohayu lagi, mungkin itu cara kakaknya untuk ‘menghantar semula’ si hir kepada ‘pemilik asal’ sedangkan dia telah meneg askan bahawa dirinya dan suami tidak terga mak melakukan perbuatan syi rik tersebut.

Difahamkan, ustaz berkenaan sudah diambil tind akan pih ak po lis dan Rohayu juga masih ‘b ergelut’ dengan situasi yang dilihat belum menemui titik noktah antara kedua-dua pihak.

Kesimpulannya,kita sememangnya cakap ‘FTF’ untuk apa sahaja masa lah yang kita tak pu as hatikan.semoga hal ini boleh dijadikan titik pengaja ran buat kita.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga memberi manfaat yang baik kepada kita semua.Amin

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!