Connect with us

isu semasa

Siti Sarah Jalani Pembe dahan Untuk Keluarkan Bayi,Tolong Doakan Beliau

Published

on

Siti Sarah Jalani Pembe dahan Untuk Keluarkan Bayi,Tolong Doakan Beliau

Kini,Siti sarah sedang dira wat di I CU,Nana Mohammad memaklumkan isteri Shuib sudah ‘ditidurkan’ dalam rawa tan seterusnya.

Memetik lapo ran Harian Metro, majlis bacaan Yassin juga diadakan tengah hari ini yang dipimpin oleh Imam Muda Asyraf sebagai sa lah satu cara mendoakan kesejahteraan penyanyi tersebut.

“Sarah dah ditidurkan. Minta tol ong doakan dia.

“Ini adalah inis iatif kami sebagai rakan-rakan untuk pinjamkan keku atan kepada Sarah dan juga bayi di dalam kand ungannya. InsyaAllah, Allah akan mendengar rin tihan dan permintaan kita,” kata Nana.

Meninjau ke laman Instagram Indigital Music, majlis bacaan Yas sin tersebut selesai diadakan oleh ahli keluarga dan kenalan rapat secara dalam talian.

“Terima kasih buat semua yang sudi melua ngkan masa menyertai bacaan yassin untuk kesejahteraan @sitisarahraissuddin. Memang be rat uji an yang perlu diha dapi oleh @shuibsepahtu sekeluarga.

“Sebaik sahaja tamat bacaan Yassin, dok tor memaklumkan yang paras ok sigen Sarah semakin baik dan akan melakukan pembe dahan mengeluarkan bayi dalam kand ungan pu kul 2 petang nanti,” tulis posting tersebut.

Terdahulu, Siti Sarah yang sedang sarat ha mil lapan bulan dikejarkan ke Hos pital Unive rsiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) selepas tahap oks igen tidak stabil.

Difahamkan, penyanyi lagu Kesetiaan itu sepatutnya memo tong gelang kuar antin kelmarin namun menga lami ba tuk dan tidak selesa.

kesimpulannya,kita harap isteri Shuib baik-baik sahaja dalam telu suri h@l sebegini.InsyaAllah.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat buat kita semua.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!