Connect with us

isu semasa

(Video)”saya re dha dengan uji an Allah,Maafkanlah dia”-Shuib

Published

on

(Video)”saya re dha dengan uji an Allah,Maafkanlah dia”-Shuib

Harapan Shuib untuk isteri sungguh sedih,ber tarung nya wa untuk kembali seperti biasa lakukan tugas sebagai seorang ibu tercinta.

Menurut Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, dia yakin isterinya kuat mengha rungi du gaan ini selepas ditidurkan sejak pagi Jumaat berikutan ta hap oks igen yang rendah.

“InsyaAllah saya cukup yakin isteri saya kuat, saya cukup yakin dia akan balik ke rumah ni… anak-anak semua mendoakan dia.

“Harap Allah ang kat doa kita semua, InsyaAllah Sarah akan sihat dan kita doakan juga untuk semua yang berju ang mela wan Covi d-19 ni,” ujarnya.

Tambah Shuib, sepanjang mengenali isterinya, Sarah banyak mengu bah dirinya menjadi lebih ma tang.

shuib sarah

Shuib bersama isterinya Siti Sarah.

Shuib turut memohon agar semua yang mengenali mereka memaafkan sekiranya isterinya itu pernah menya kiti mana-mana pi hak.

“10 tahun saya kenal Sarah dia yang mendew asakan saya. dia banyak mendoakan saya.

“Saya mo hon ma afkan segala-gala sekiranya Sarah ada menya kiti hati sesiapa dan halalkan makan minumnya… saya yakin dia akan balik. Semoga doa semua dapat permudahkan perjalanannya,

“Saya re da dengan uj ian Allah ni, saya yakin setiap uj ian ada kebaikan. Ampunkan isteri saya, doakan dia… saya mo hon sangat sedekah doa untuk dia, apa sahaja keadaan lepas ni saya re da,” katanya.

Shuib berkata demikian pada majlis bacaan Yasin dan doa untuk Siti Sarah yang sedang bert arung mel awan Cov id-19 secara maya pada Jumaat malam.

Pada kira-kira pukul 5 petang Jumaat, Siti Sarah selamat melahirkan bayi lelaki selepas menjalani pembe dahan selama hampir tiga jam bermula pu kul 2 petang.

Siti Sarah dimasukan ke Hos pital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) pada Rabu lalu aki bat ok sigen dalam badan menurun.

Dia kemudian dipindahkan ke un it rawa tan ra pi (ICU) pada pagi Jumaat selepas kesih atannya mero sot dan tidak sta bil.

Semoga Shuib dapat harun gi uj ian Allah ini,InsyaAllah.Amin.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya,terima kasih,semoga bermanfaat untuk kita semua.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!