Connect with us

Uncategorized

(video) Ayah Asyik Bermain Dgn Anak Dalam Kereta Tolak Yang Dipenuhi Dgn Barang Terpakai Raih Perhatian Ramai “Cipta bahagia apa adanya” – Sumber Maklumat Media

Published

on

(video) Ayah Asyik Bermain Dgn Anak Dalam Kereta Tolak Yang Dipenuhi Dgn Barang Terpakai Raih Perhatian Ramai “Cipta bahagia apa adanya”

Rakaman video yang memaparkan walaupun tidak mempunyai kereta yang berhawa dingin dan hanya menarik kereta sorong tetapi anak itu yang kelihatan gembira apabila apabila dibuang sebuah botol ke luar kereta tolak itu dan apabila diambil balik oleh ayahnya itu dan dibuang balik sambil gelak ketawa yang kelihatan sungguh gembira.

(video) _Cipta bahagia apa adanya_ Ayah Asyik Bermain Dgn Anak Dalam Kereta Tolak Yang Dipenuhi Dgn Barang Terpakai Raih Perhatian Ramai – infoslikemedia

 

Walaupun serba kekurangan tetapi tetap bahagia bagi seorang anak dan ayah yang video mereka berdua sedang bergurau sambil bermain- main di dalam sebuah kereta tolak yang dipenuhi barang- barang terpakai telah dimuatnaik di laman sosial.

Bagi insan yang tidak berkemampuan, walaupun tidak mempunyai mempunyai kehidupan yang serba mewah tetapi kalau boleh membahagiakan dan membuat seorang anak gembira, itu sudah memcukupi.

Tetapi bagi insan yang mempunyai segalanya termasuklah kehidupan yang selesa, bahagia itu adalah apabila mereka mempunyai kehidupan yang serba mewah dan mampu untuk memiliki segalanya.

Hargai Masa Bersama Itu Lebih Indah

Kadang kala bahagia itu cukup jika kita mempunyai kehidupan yang bahagia bersama orang yang tersayang seperti ayah dan anak itu yang kelihatan sangat gembira.

Jangan lupa untuk ikuti kami di page Sumber Maklumat Media agar tidak ketinggalan maklumat yang terkini

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!