Connect with us

Uncategorized

Wanita ini melahirkan bayi perempuan pada Usia 66 , begini rupa gadis itu selepas 14 tahun

Published

on

Wanita ini melahirkan bayi perempuan pada Usia 66 , begini rupa gadis itu selepas 14 tahun

Pada tahun 2000, klinik Romania mula menawarkan teknologi IVF. Adriana telah hamil dan melahirkan anak sulungnya, Elisa Media massa tempatan mendakwa bahawa bayi itu benar-benar sihat.

Akhbar-akhbar melaporkan tentang ibu tua ini dan jadi mereka menguar-uarkan fakta ini sehingga diketahui di seluruh dunia.

Adriana telah berkahwin buat pertama kali selama empat tahun. Ketika berusia 24, dia bercerai dengan suaminya dan telah hidup berseorangan selama 50 tahun. Dia mendakwa bahawa dia selalu menginginkan anak tetapi tidak mempunyai pasangan untuk menjadi bapa kepada anaknya.

Tambahan pula, dia terpaksa belajar dan bekerja ker4s kerana tiada sesiapa yang menanggungnya.

Hari ini saya akan menceritakan tentang seorang wanita Romania yang berani, Adriana Iliescu. Dia telah melahirkan seorang bayi ketika usianya 66 tahun pada 2005.

Fakta ini telah direkodkan secara rasmi di dalam Guinness Book of Records (dalam tempoh setahun terdapat seorang wanita Sepanyol yang melahirkan anak kembar ketika berusia 67, jadi Adriana tidak memegang rekod itu buat masa yang lama.

Dia mendapat pencen sebanyak 250 EURO. Mungkin dia juga mendapat wang dari media massa untuk temuduga dan kisahnya. Tetapi dia tidak mempunyai banyak wang ketika membesarkan anak perempuannya.

Masa berlalu dan wartawan berhenti mengejar Adriana dan membiarkan dia meluangkan masa dengan anak perempuannya. Wanita itu tinggal di sebuah flat kecil di Bucharest.

Adriana mengesahkan bahawa dia sering disalah anggap sebagai nenek tetapi dia tidak berasa malu tentang keadaan itu. Dia gembira dan membesarkan anaknya dengan penuh kasih sayang Masa beredar dengan pantas dan Elisa semakin membesar. Sekarang dia telah remaja dan dia tidak berbeza dari anak-anak yang sama dengan umurnya. Elisa ialah seorang gadis yang positif dan ramah.

Gambar ini diambil pada 2008. Elisa berusia 3 tahun dan dia mengikuti ibunya ke kedai. Adriana mungkin ibu tua yang paling terbuka. Hari ini kita tahu tentang ibu berusia 70 tahun, tetapi tiada siapa yang tahu tentang kehidupan anak-anak mereka.

Sumber:Mimbar Raudhah

 

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!