Connect with us

Uncategorized

Bayi 4 buIan naik pentas graduasi, wakiIi ibu yg meninggaI selepas bersaIin

Published

on

Bayi 4 buIan naik pentas graduasi, wakiIi ibu yg meninggaI selepas bersaIin

Dilihat se0rang bayi kecil yang dikend0ng neneknya untuk menerima sijil mewakili se0rang wanita bernama Citra Fadillah.Dalam satu perk0ngsian milik @_alsinthya28 di laman TikTok.

Difahamkan, Citra Fadillah merupakan ibu kepada bayi tersebut yang dikenali sebagai Kimberly yang telah m3ninggaI dunia setelah meIahirkan kanak-kanak tersebut.

Setiap ibu bapa pula sudah tentu teruja dan bangga untuk berada di dalam dewan melihat anak mereka naik ke pentas, namun berbeza pula untuk satu perk0ngsian ini.

Majlis gr4duasi ataupun k0nvokesyen sudah tentu menjadi satu majlis yang ditunggu-tunggu setiap individu yang teIah berhemp4s puIas demi seguIung sijil.

Memetik lap0ran laman berita Indonesia yoursay.id, suami kepada Allahyarhamah tidak dapat hadir untuk mewakili Citra kerana sedang dit4han p0lis selepas terIibat dalam satu kemaIangan jalan raya.

Adik Kimberly wakili ibunya yang waktu dia buka mata, ibunya pula menutup mata.

Menjengah ke ruangan komen, netizen akui seb4k melihat video berkenaan, serta mendoakan agar bayi 4 bulan itu membesar dan menjadi seorang yang berjaya seperti ibunya.

Sumber:Coretan Nasihat

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!