Connect with us

isu semasa

Kerana Kehadiran Orang Ketiga,Natiqah Mend@kwa Rumah Tangganya Sudah Tidak Mampu Disela matkan

Published

on

Kerana Kehadiran Orang Ketiga,Natiqah Mend@kwa Rumah Tangganya Sudah Tidak Mampu Disela matkan

Aman Ra sudah setahun berce rai, be kas isteri luah rasa lega – “Semuanya selesai… saya sangat excited”

Menurut Natiqah, 33, lafaz ce rai secara tak lik yang dibuat pada 29 Mac 2020 akhirnya disa hkan mah kamah pada 5 Ogos lalu.

“Kini boleh dikatakan saya rasa lebih baik daripada sebelum ni… terima dengan hati terbuka serta lebih tenang,” katanya.

Bercerita tentang punca perpisa hannya dengan penyanyi rap itu, Natiqah mendakwa rumah tangganya sudah tidak mampu disela matkan selepas kehadiran orang ketiga.

“Pun ca sebenar ce rai adalah kerana orang ketiga sehingga menjadi mel arat dan mendatangkan masa lah.

natiqah

Natiqah kini lebih fokus kepada kehidupannya dan terus positif.

“Kami try ha rd untuk cari jalan penyelesaian, tapi akhirnya nampak tak sehaluan.

“Masing-masing dah jadi orang berbeza, jadi jalan terbaik adalah berce rai,” katanya.

Walau bagaimanapun ibu kepada dua cahaya mata ini berkata fokusnya kini adalah untuk memastikan anak-anak membesar dengan baik.

“Pun ca sebenar cerai adalah kerana orang ketiga sehingga menjadi mela rat”
NATIQAH RAHMAT
BE KAS ISTERI AMAN RA

Ujarnya, dia dan Aman Ra atau nama sebenarnya Aman Jamaluddin, 34, akan mengenepikan e go masing-masing supaya pence raian mereka tidak memberi ke san kepada anak-anak.

“Walaupun dah berpisah kami tak mahu anak terke san. Kita sedaya upaya cuba letak tepi e go dan emosi untuk sama-sama fokus kepada pembesaran anak.

“Anak di bawah jagaan saya, dia ada datang juga tengok anak. Saya tak ada mas alah kalau dia nak jumpa anak-anak sebab kedua-duanya sedang membesar,” katanya.

Tambah Natiqah dia juga sudah ‘move on’ daripada masa lah yang berlaku dengan be kas suami demi membina kehidupan baharu yang lebih baik.

natianak

H ak jagaan anak dibawah Natiqah.

“Alhamdulillah hubungan kami okey, tak macam sebelum ni. Emosi pun dah okey… moving forward dan boleh uruskan secara matang.

“Sekarang secara perlahan-lahan nak bina semula kehidupan dan melakukan perkara baharu yang lebih positif.

“Kalau kita beri vibe positive, anak-anak pun akan positif sebab benda tu memupuk harmoni,” katanya.

Sementara itu usaha untuk mendapatkan kenyataan Aman Ra tidak berhasil.

Hasil perkahwinan Natiqah dan Aman Ra mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Ratu Raiqa, 3 dan Tuah Khalifa yang kini berusia 2 tahun

Akhir kata,walau kita sudah lama berce rai,kita kena tampilkan pada anak-anak sifat baik dan kasih sayang.Semoga bahagia untuk mereka.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!