Connect with us

Agama

MasyaAllah,Peng0rbanan Ibu Lahirkan Anak Membuatkan Ramai Sebak,Suami Kongsi Gambar Wajah Ar wah

Published

on

MasyaAllah,Peng0rbanan Ibu Lahirkan Anak Membuatkan Ramai Sebak,Suami Kongsi Gambar Wajah Ar wah

Kisah seorang wanita, Divani Putriami yang men1nggal du nia selepas melahirkan anak baru-baru ini, tu lar di media sosial sehingga meninggalkan rasa hiba dalam kalangan netizen di seluruh nusantara.

Sebelum itu,SETIAP individu sudah pasti menginginkan pengak hiran hidup yang baik. Namun, soal kema tian adalah rahsia yang hanya diketahui oleh Allah SWT sahaja.

Kisah Divani tu lar selepas suaminya, Firdaus Sutan Partiah memuat naik wajah arw4h dalam keadaan tersenyum di Facebook miliknya.

Bagi memperingati isterinya, Firdaus telah menamakan anak keduanya itu dengan nama Divani Putriami Al-Ghani iaitu gabungan nama antara arw4h dengan anak pertama mereka.

Berikutan itu, netizen dari seluruh nusantara termasuk Malaysia meninggalkan ucapan tak ziah di ruangan ko men Facebooknya dan meminta agar Firdaus sekeluarga tabah dengan du gaan yang menim pa mereka.

Sebelum kita berpi sah,kita kena tahu dahulu pengajaran yang dapat kita peroleh melalui pasangan suami isteri bahagia ni.Mulia pemer gian ar wah kan.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!