Connect with us

isu semasa

Kisah Wanita Yang Mening gal Dunia Itu Per sis Tra gedi Yang Menim pa Penyanyi Terkenal Tanah Air, Allahy arham Siti Sarah Raissuddin.

Published

on

Kisah Wanita Yang Mening gal Dunia Itu Per sis Tra gedi Yang Menim pa Penyanyi Terkenal Tanah Air, Allahy arham Siti Sarah Raissuddin.

Setiap saat kita dengar tentang berita kema tian disebabkan Cov19.Perkara ini undang kesedihan buat ahli keluarga yang ter libat.

‘Tra gedi’ sama seperti selebriti terkenal

Menerusi perkongsian seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @elleeze_zaid, dia telah memuat naik video majlis pengebu mian kenalannya yang mening gal du nia beberapa minggu setelah mela hirkan anak secara pembe dahan.

Kisah wanita yang mening gal du nia itu per sis tra gedi yang menim pa penyanyi terkenal Ta nah Air, allahy arham Siti Sarah Raissuddin.

Suami menan gis tersedu-sedu ditenangkan anak sulung

Dalam pada itu, menerusi Instagram individu yang sama, dia telah memuat naik video suami kepada kenalannya yang dikenali sebagai Norieszah Ishak menan gis disamping anak su lungnya dalam keadaan tersedu-sedu melihat isteri tercinta dikebu mikan.

Lahirkan anak dalam kandungan secara cz3r

Dalam perkongsian tersebut, @elleeze_zaid memberitahu yang kenalannya itu telah ber salin awal secara czer pada tiga minggu lepas bagi menyela matkannya.

Namun, kadar ok sigen semakin menurun dan mening gal du nia sebelum dapat mena tap bayinya yang dila hirkan pada usia 7 bulan.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, Instagram dan TikTok yang memuat naik mo men se dih itu telah dihujani dengan ucapan tak ziah buat ahli keluarga allahyar ham Norieszah Ishak.

Akhir kata,masing-masing mendo akan agar insan yang ditinggalkan terutamanya suami dan anak-anak yang masih kecil kuat serta tabah menerima tak dir daripada Allah S.W.T.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!