Connect with us

Motivasi

Beliau Kini Pasang Ni at Untuk Ke Umrah,Dapat ‘Hidayah’ Atas Pemer gian Ar wah Siti

Published

on

Beliau Kini Pasang Ni at Untuk Ke Umrah,Dapat ‘Hidayah’ Atas Pemer gian Ar wah Siti

Mula memasang niat dengan membeli tudung yang dijual Allahya rham Siti Sarah, Betty mengambil kepu tusan untuk mengenakan hijab selepas pemer gian rakannya itu.

Mengin jak umur 40 tahun, selebriti Betty Rahmad mula terde tik untuk mengu bah kehidupannya untuk menjadi seorang muslim yang lebih baik.

Anak 2 tahun gerak kan hati Betty

Melihat anaknya Ardy Wira, 2 tahun yang sudah mula membaca Iqra dengan lan car, Betty ak ui terke san memandangkan dirinya yang masih merang kak-rang kak untuk membaca Al-Quran.

Menurut adik kepada pelakon Datin Seri Umie Aida dan Erma Fatima ini, keinginannya untuk memiliki suami yang penyayang, anak yang bijak, serta perniagaan yang maju membuatkan dia berasa begitu bersyu kur dan terde tik untuk melakukan perubahan.

Betty mula mencari gu ru yang boleh mengajarnya dari awal, serta tidak se gan untuk memulakan dari Iqra.

Dapat res pon positif dari rakan-rakan artis

Perkongsian yang dimuatnaik oleh selebriti itu di akaun Instagramnya mendapat reaksi positif dari kalangan peminat dan juga rakan-rakan artis.

Akhir kata,Menurut Betty, ru tin hariannya kini sudah berubah kerana dia akan bangun seawal jam 4.3o pagi untuk menger jakan solat tahajud, solat taubat dan berdoa.

Sumber:@bettyrahmad

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!