Connect with us

isu semasa

(Video)Nak Ada ‘Baby’ Di Zaman Sek0lah Riuhnya,Tapi Ceritanya Berubah Apabila Dia Memuncak Ke Usia Ini

Published

on

(Video)Nak Ada ‘Baby’ Di Zaman Sek0lah Riuhnya,Tapi Ceritanya Berubah Apabila Dia Memuncak Ke Usia Ini

Setelah hampir 8 tahun mendirikan rumah tangga, seorang wanita bernama Novyandi akhirnya buat kepu tusan untuk melakukan ra watan guna kaedah in vitro ferti lisation atau IVF. Alangkah terkejutnya kerana pemer iksaan kesih atan yang dilakukan rupanya membuka satu kebenaran cukup menya kitkan bagi seorang wanita berge lar isteri.

Sebelum itu,Apabila sudah mendirikan rumah tangga, setiap suami isteri pasti akan menerima soalan tentang anak. Walau bagaimanapun, pertanyaan sebegitu boleh dianggap cukup sens itif bagi sesetengah pasangan yang mungkin sudah melakukan pelbagai usaha untuk mendapatkan zuri at sendiri.

Bukan sahaja tidak dapat membuat IVF, malahan dikatakan Novyandi perlu menjalani pro ses hys tere ctomy iaitu pembu angan rah im. Terlalu terke jut dengan ber ita tersebut, wanita berkenaan membaca kepu tusan itu berkali-kali sehingga akhirnya menan gis di samping suami. Jelasnya, dia sering menga lami senggu gut te ruk sejak zaman sek0lah lagi.

Akhir kata,Menjen gah ke ruangan ko men, rata-rata neti zen turut bersim pati dengan nasib yang perlu dilalui oleh wanita berkenaan. Walau bagaimanapun, ramai dilihat tidak pu tus-pu tus memanjatkan doa semoga Novyandi dan suami terus kuat mengha dapi duga an tersebut.

Sumber:Kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!