Connect with us

isu semasa

MasyaAllah,Kata Ar wah Nak Rehat Untuk Sementara,Sempat Beri 30krm Untuk Ibu T1ri,Niat Untuk Sedekah Kepada Orang Yang Memerlukan

Published

on

MasyaAllah,Kata Ar wah Nak Rehat Untuk Sementara,Sempat Beri 30krm Untuk Ibu T1ri,Niat Untuk Sedekah Kepada Orang Yang Memerlukan

Walaupun sedang berju ang dengan kesa kitan aki bat Cov-19, ar wah sempat memberi amanah kepada ibu tir1nya untuk memastikan wang tersebut disedekahkan kepada insan yang lebih memerlukan.

Sebelum itu,Bagaikan tahu pengak hiran yang sedang menanti, ar wah Siti Sarah sempat memasukkan kesemua wang simpanan daripada akaun peribadinya yang berjumlah RM30,000 untuk dised ekahkan.

Tidak cu kup dengan itu, ibu tir1nya Siti Fatimah Suberi mende dahkan ar wah Siti Sarah sempat memastikan jumlah wang untuk didermakan adalah mencukupi.

Niat nak rehat, petan da ba kal ‘pergi’

Tambah ibu tiri nya lagi, ar wah turut bercadang untuk mencari wajah baru bagi mempromosikan 3 produk baru keluarannya kerana ingin berehat pada bulan Ogos.

Namun siapa sangka, ar wah sebenarnya sudah memberikan petan da untuk berehat selamanya.

Akhir kata,Ar wah Siti Sarah menghem buskan na fas terakh irnya pada hari Isnin lalu, jam 5.13 pagi setelah 13 hari dijang kiti vi rus Cov19.

Sumber:majalahutusan

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!