Connect with us

isu semasa

Achey Bimbang Dengan Maknya Sejak Kelmarin,Mungkin Ibu Achey Rasa Terte kan Bila Tak Ada Yang Dapat Melihatnya

Published

on

Achey Bimbang Dengan Maknya Sejak Kelmarin,Mungkin Ibu Achey Rasa Terte kan Bila Tak Ada Yang Dapat Melihatnya

Menurut Achey atau nama sebenarnya Mohd Nasir Hamzah, 35, paras ok sigen dalam badan juga semakin stabil dan kini berada di wd biasa.

sebelum itu,Keadaan kesihatan ibu pelawak Achey iaitu Ngaisah Hassan, 72, menunjukkan perkembangan positif selepas berdepan situ asi mence maskan pada Jumaat.

Setakat ini, keadaan mak yang saya tahu, dia ok dan kuat. Keadaan dia semakin baik termasuk kadar ok sigen dia. Alhamdulillah dia masih dalam keadaan sedar.

Achey 1

Achey memberitahu adik ipar dan anaknya kini dibawa ke PKRC Kulai, Johor.

Tidak dimasukkan ke ICU atau ditidurkan… cuma kadang-kadang demam. Dia pun tak boleh nak ke mana-mana dan mungkin terte kan. Saya tengah cari jalan untuk hubungi mak saya.

“Saya pun tak ada dapat nombor telefon jurura wat di situ. Apa yang saya boleh buat, hanya hubungi talian yang berhubungi ke kaunter wd sahaja,” katanya.

Ibu ahli kumpulan Bocey ini dimasukkan ke Hos pital Segamat, Johor pada 3 Ogos lalu selepas disahkan posi tif Cov19.

Kalau saya tak dapat hubungi mak, saya akan hubungi kawan dia.
ACHEY
PELAWAK

Pada Jumaat, Achey menerusi laman Instagram berharap orang ramai mendoakan keadaan ibunya yang berada dalam keadaan tid ak baik.

Dalam pada itu, Achey masih berasa bim bang berikutan tidak dapat menghubungi dan bercakap dengan ibunya sejak pagi Jumaat.

Sejak pagi semalam selepas dok tor hubungi saya sehingga ke hari ini, saya tak dapat nak hubungi mak saya. Dia dah dipindahkan ke wd lain.

Macam sebelum ini, ada kawan-kawan dia yang tolong angkatkan panggilan telefon dan tolong borak dengan dia. Kalau saya tak dapat hubungi mak, saya akan hubungi kawan dia.

Achey 2

Ibu Achey disa hkan positif Cov19 sejak 3 Ogos lalu.

“Saya ri sau juga sebab mak saya ini cepat terte kan kalau tak dapat borak dengan anak-anak dan tak nampak orang yang ambil be rat fasal dia,” kata Achey.

Sebelum ini, Achey berkongsi khabar du ka apabila tiga ahli keluarga iaitu ibu, abang dan kakak disa hkan positif Cov19 dan menerima rawa tan di Hos pital Segamat.

Achey turut memberitahu adik ipar iaitu Laila dan anaknya, Anaqi pula di bawa Pusat Kuara ntin Dan Rawa tan Cov19(PKRC), Kulai pada pagi Sabtu.

Akhir sekali, abang Achey sudah dipindahkan ke PKRC di Tangkak, Johor selepas dimasukkan ke Hos pital Segamat manakala adiknya yang juga pelawak Natasha Hamzah kini dira wat di PKRC Johor Bahru.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!