Connect with us

Motivasi

Shuib Akan Jadi ‘pengganti’ Pertama Untuk Kukung Ayash Nanti,Masa Ini P1hak H0spital Belum Benarkan Lagi Beliau Datang Jenguk Ayash

Published

on

Shuib Akan Jadi ‘pengganti’ Pertama Untuk Kukung Ayash Nanti,Masa Ini P1hak H0spital Belum Benarkan Lagi Beliau Datang Jenguk Ayash

Menurut pengu rus Allahyar ham Siti Sarah, Nana Mohammad Rom berkata Shuib dihubungi oleh pi hak hos pital ianya bagi mengelakkan risi ko jang kitan COV19 terhadap bayi prama tang itu.

Ternyata difahamkan, pelawak Shuib Sepahtu memaklumkan akan berjumpa dengan anak keempatnya hari ini. Bagaimanapun, dia terpa ksa menang guhkan hasrat tersebut ada saranan hos pital.

Pengarah Hos pital Canselor Tvanku Muhriz (HCTM), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) sendiri menghubungi Shuib dan berbincang dengannya, pagi ini.

“Ini jalan terbaik selepas memikirkan ris iko yang boleh memuda ratkan bayi pramatang. Atas nasihat dan saranan pengarah HCTM, Shuib terima dengan lapang da da,” katanya kepada BH Online.

Semalam, ketika majlis tah lil dan bacaan Yassin secara virtual, Shuib mengatakan dia tidak sabar untuk berjumpa dengan cahaya mata barunya itu buat pertama kali.

Bagaimanapun, disebalik keterujaan tersebut, Shuib menga kui perasaannya sangat se dih apatah lagi puteranya itu tidak sempat melihat dan memegang ar wah ibunya selepas dilahirkan Jumaat lalu.

Perasaan memang seronok, tetapi ada satu lagi perasaan, sangat-sangat se dih. Kenapa sedih, sebab ar wah ibunya tidak sempat melihat dan memegangnya.

“Ar wah sanggup menggadaikan nyawa kerana mahu memberi hadiah istimewa ini buat saya, anak-anak dan seluruh ahli keluarganya, sebelum pergi buat selama-lamanya,” katanya.

Oleh hal yang demikian,Shuib nak jadi ‘pengganti’ pertama untuk mendukung Ayash nanti.

Sumber:rotikaya

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!