Connect with us

isu semasa

(Video)Permintaan Terakhir Shuib Buat Kita,Semoga Kita Dapat Menjaga ‘a1b’ Ar wah Selepas Ini

Published

on

(Video)Permintaan Terakhir Shuib Buat Kita,Semoga Kita Dapat Menjaga ‘a1b’ Ar wah Selepas Ini

Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, 37, juga meminta sesiapa yang sudah melakukan demikian agar mema damkannya daripada media sosial.

Sebelum ini,Hampir seminggu pemer gian Siti Sarah Raissuddin, suaminya Shuib Sepahtu meminta orang ramai tidak lagi memuat naik foto dan video kenangan bersama Allahy arham yang tidak menutup au rat dengan sempurna.

“Saya ada permintaan m0hon tidak mengeluarkan lagi gambar dan video Allahya rham yang tidak menutup au rat dengan sempurna.”

“Saya juga mem0hon kepada yang sudah memuat naik di media sosial agar mengeluarkan kembali foto dan video tersebut,” ujarnya pada malam Ahad.

SHUIB

F0to kenangan Shuib bersama Allahyarham Siti Sarah dan tiga anal mereka.

Ahli kumpulan Sepahtu itu berkata demikian menerusi laman sosial Instagram miliknya pada malam Ahad.

Selain itu, Shuib juga meminta orang ramai berhenti menceritakan kebaikan Allahya rham secara ‘berlebih-lebihan’.

“Cukup kita bersederhana dalam setiap perkara dan perbuatan kita. InsyaAllah semoga kita diberkati dan dirahmati Allah” ujarnya.

Saya ada permintaan mohon tidak mengeluarkan lagi gambar dan video Allahy arham yang tidak menutup au rat dengan sempurna.
SHUIB
PELAWAK

Siti Sarah, 37, menghem buskan na fas terakhir pada pukul 5.13 pagi Isnin di Pusat Peru batan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM), Kuala Lumpur aki bat Cov19.

Allahya rham menjalani pembedahan bagi mengeluarkan bayi lelaki ketika kandungannya berusia lapan bulan pada 7 Ogos lalu.

Penyanyi lagu Kesetiaan itu selamat dikebu mikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Sungai Pusu, Gombak, Selangor pada kira-kira pukul 1.20 petang Isnin.

Akhir kata dari kami,Allahya rham meninggalkan empat cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, Ariq Matin, 6, dan Ayash Affan yang kini masih berada dalam pemantauan di PPUKM

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!