Connect with us

isu semasa

(Video)Adik Tersangkut Dalam Mesin Basuh,Cara Pi hak Bom ba Selesaikan Masa lah Memang Terbaik,Terima Kasih Abe Bom ba

Published

on

(Video)Adik Tersangkut Dalam Mesin Basuh,Cara Pi hak Bom ba Selesaikan Masa lah Memang Terbaik,Terima Kasih Abe Bom ba

Semalam, ang gota bom ba telah pun menerima satu panggilan memaklumkan seorang kanak-kanak tersang kut dalam sebuah mesin basuh sewaktu ingin ambil mainan. Apabila tiba di tempat kejadian, budak lelaki bernama Aiman itu telah pun diba ringkan. Walau bagaimanapun, percubaan untuk menarik keluar kanak-kanak tersebut ga gal.

Sememangnya,Tak dina fikan kanak-kanak memang banyak ragam sehingga kadangkala tak terdaya ibu bapa menga wal keadaan. Ia seperti sudah menjadi lumrah, lebih-lebih lagi kalau ada anak lelaki kerana sikap mereka yang lebih la sak. Tapi lain pula dengan ki sah di TikTok ini kerana terpak sa melib atkan pi hak bom ba.

Akhirnya, pi hak bom ba terpak sa juga membelah dua mesin basuh tersebut untuk menyelamatkan budak berusia 3 tahun berkenaan. Susulan itu, ramai yang simpati apabila melihat perka kas elektrik tersebut sudah tidak dapat digunakan lagi. Namun, ada individu yang pri hatin menawarkan diri untuk membeli sebuah mesin baru untuk mereka.

 

Menjengah ke ruangan ko men, rata-rata netizen kagum dengan pertolongan yang telah diberikan oleh pi hak bom ba bagi membantu budak tersebut. Dalam pada itu, mereka turut berharap kanak-kanak berkenaan mengambil iktibar.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!