Connect with us

isu semasa

Eina Azman Minta Doa Orang Ramai Untuk Pembe dahan Le her Kali ke-4nya,Sudah B10psy Sejak Tahun 2016 Namun Masih Sa kit Tak Menghi lang

Published

on

Eina Azman Minta Doa Orang Ramai Untuk Pembe dahan Le her Kali ke-4nya,Sudah B10psy Sejak Tahun 2016 Namun Masih Sa kit Tak Menghi lang

Eina atau nama sebenarnya Ainur Syakina Azman memberitahu dia baru sahaja menjalani pembe dahan di le her di sebuah pus at perub atan di Kuala Lumpur pada Selasa.

Sebelum itu,Hampir seminggu tidak berkongsi sebarang aktiviti di laman sosial, pelakon Datin Paduka Eina Azman mende dahkan dia sebenarnya menga lami masa lah kesi hatan.

Enggan mende dahkan butiran lanjut, pelakon berusia 26 tahun itu berkata kesak itannya dial ami itu masih tidak hilang biarpun sudah empat kali melakukan pembe dahan.

Eina 1

Nama Eina dan suami pernah menjadi sebutan netizen ga ra2 menerima vak sin awal.

“Alhamdullilah selepas enam jam saya dah bangun. Ramai yang WhatsApp dan DM tanya kenapa saya tak ada update apa-apa di Instagram dan masih terlalu ramai yang nak tahu saya sa kit apa.

“Sejak akhir-akhir ini saya kurang sihat. Saya dah pernah buat biopsy sebanyak empat kali di leher sejak tahun 2016 sehingga hari ini. Dan sa kit saya masih tak hil ang,” katanya.

Eina turut memuat naik foto memperlihatkan keadaan terkini selepas menjalani pembe dahan.

Rata-rata neti zen serta rakan selebriti turut terke jut dengan perkongsian tersebut dan mendoakan agar aktres itu cepat sembuh.

Dalam pada itu, pelakon drama siri The Maid ini berharap pembe dahan kali ini merupakan yang tera khir dan penya kitnya akan sembuh sepenuhnya.

“Hari ini saya berjaya buat pembedahan selepas dua tahun sebab biopsy yang saya buat beberapa kali sebelum ini masih beng kak dan sa kit.

“Harap selepas pembe dahan ini, sakit saya akan hilang selamanya… doakan saya,” ujarnya.

Eina 2

Eina dan suami mempunyai sepasang anak kembar.

Untuk rekod, nama Eina pernah menjadi pa nas apabila dida kwa mem0tong giliran ketika pemberian vaksin di Hos pital Raja Permairusi Bainun Ipoh, Perak.

Namun pengarah hos pital itu tampil mena fikan dakw aan mem0tong giliran sebaliknya pemberian vaksin kepada Eina dan suaminya, Datuk Paduka Kaiser Gurmit Abdullah berdasarkan rujukan dok tor pakar.

Akhir sekali,Eina dan suaminya menerima vaksin pada 25 Mei di Hos pital Raja Permaisuri Bainun Ipoh, Perak berdasarkan masa lah kesi hatan dan kom0rbid yang diha dapi mereka.

Sumber:spotlight(MSTAR)

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!