Connect with us

isu semasa

Jamal Abdillah Berdoa Agar Anak Ke-5 Lahir Pada Tarikh ‘Unik’ Ini,Mereka Sepakat Nak Buat Pembe dahan Pada Tarikh ‘Unik’ Nanti

Published

on

Jamal Abdillah Berdoa Agar Anak Ke-5 Lahir Pada Tarikh ‘Unik’ Ini,Mereka Sepakat Nak Buat Pembe dahan Pada Tarikh ‘Unik’ Nanti

Jamal Abdillah memberitahu bahawa kan dungan isterinya kini sudah mencapai usia 12 minggu. Selain itu, Jamal dan isterinya, Zai Izzati berharap diberikan rezeki untuk meni mang anak perempuan.

Penyanyi yang popular dengan lagu ‘Kekasih Awal & Akhir’ baru-baru ini telah berkongsi kha bar gembira iaitu bakal menimang cahaya mata yang kelima. Ketika ini anak bongsunya belum lagi mence cah usia setahun.

Menurutnya lagi yang kini berusia 62 tahun, beliau telah merancang dan berdoa supaya anaknya yang kelima ini la hir pada 12 Disember 2021.

Sebelum ini penyanyi lagenda ini juga telah meran cang kelahiran anak keempatnya pada 11 November 2020 yang mana sepatutnya dilahirkan pada 17 November.

Walau bagaimanapun, Jamal dan isterinya telah berse pakat untuk melakukan pembe dahan pada tarikh unik tersebut bagi mudah mengin gati kela hiran anak kedua mereka, El Isaac Yamani.

Sementara itu, pasangan bahagia tersebut telah meni mang cahaya mata mereka yang pertama, Nur Azura Yamani juga pada tarikh yang unik iaitu 10 Oktober 2019.

Akhir kata,Jamal bagaima napun telah dikur niakan dua orang anak menerusi perkahwinannya sebelum ini iaitu Osama Yani, 19 tahun dan Ahmad Zaki Yamani, 14 tahun.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!