Connect with us

isu semasa

(Video)Kasihan UEL,Ustaz Ebit Difit nah Atas Fit nah Yang San gat Ke jam,

Published

on

(Video)Kasihan UEL,Ustaz Ebit Difit nah Atas Fit nah Yang San gat Ke jam,

Pendak wah terkenal, Ebit Lew selesai memberi kete rangan di Bukit Aman berhubung satu k3s dak waan gang guan sek sual, petang Khamis.

Ebit ketika ditemui pemberita di luar pekarangan Bukit Aman berkata, beliau memberi keterangan di Ibu Peja bat Po lis Dira ja Malaysia, selama kira-kira sejam.

Tambah Ebit, beliau dipanggil bagi memberikan kerjasama sebagai sak si berkenaan dak waan tersebut.”Saya membantu sia satan dan terserah kepada pi hak po lis.”kata UEL.

“Ia merupakan satu fitnah yang sangat ke jam dan melam pau. Saya serahkan semuanya kepada pi hak po lis,” katanya kepada pemberita selepas keluar dari Bukit Aman, kira-kira jam 2 petang Khamis.Ebit bagaimanapun re da dengan perkara yang men impa beliau.

“Saya selalu cakap kat mana-mana dan ia pelajaran untuk saya. Saya percaya hidup ini cuma satu tujuan iaitu untuk Allah sayang.

“Saya maafkan sesiapa saja yang mungkin apa yang terjadi di luar sana dan boleh menilai sendiri.

“Saya yakin yang terjadi ini membuatkan saya lebih bersemangat, saya akan teruskan usaha saya untuk membantu… Saya nak meneruskan kebaikan sampai bila-bila, sampai mati InsyaAllah,” ujar beliau yang kemudian beredar dengan pacu an empat roda Toyota Hilux.

Terdahulu, Ebit bersama pegu amnya, Datuk Hasnal Rezua Merican hadir ke Bukit Aman, pagi Khamis, dipercayai bagi membantu sia satan k3s gang guan sek sual.

Sia satan dijalankan oleh Bahagian Sia satan Jena yah Sek sual, Wanita dan Kanak-Kanak (D11), Jabatan Sia satan Jena yah Bukit Aman.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!