Connect with us

Motivasi

Isteri NAbil Dah Berubah Dosebabkan Iktibar Yang Diambil Oleh Ar wah Siti Sarah,Alhamdulillah

Published

on

Isteri NAbil Dah Berubah Dosebabkan Iktibar Yang Diambil Oleh Ar wah Siti Sarah,Alhamdulillah

Pelawak dan pengacara Nabil Ahmad berkata menga kui pemer gian Allahy arham Siti Sarah beri kesan mendalam kepada dirinya dan isteri, Zira Ayub.

Nabil berkata, dia melu ahkan rasa syukur melihat banyak perubahan isterinya ke arah lebih baik selepas pemer gian Allahy arham Siti Sarah.

“Satu beri ta yang sangat menggembirakan bila ramai rakan selebriti sudah bertudung. Tahniah dan bersyukur. Saya tengok peru bahan isteri pun rasa syukur sangat.

“Saya doakan mereka terus istiq amah. Sebab ujian kita zaman sekarang ini lain sikit. Ta kut Allah beri hidayah, Allah boleh tarik balik. Bagi saya, perubahan ini sedikit sebanyak ke san daripada peme rgian ar wah Siti Sarah,” katanya.

Dalam pada itu, Nabil berkata dia dan isteri sudahpun memadam gambar-gambar lama. Nabil juga menga kui uj ian paling besar untuknya adalah untuk ke kal istiqamah.

“Kita tak tahu bila akan sampai waktu kita. Macam saya dan isteri pun sudah pa dam gambar-gambar lama. Isteri saya pun dah pa dam gambar dia tak bertudung sebelum ini.

“Ujian paling besar setakat ini dari segi nak istiqamah. Nak bangun pagi untuk solat tahajud. Kalau masa awal-awal dulu rajin nak bangun. Lepas itu dah jadi slow.

“Nak kekal istiqamah dalam membuat amal ibadah dan buat benda baik ini bagi saya ujian besar. Tapi saya tetap bersyukur dalam perjalanan hidup saya,” katanya.

Sumber:rotikaya

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!