Connect with us

isu semasa

‘Tolonglah jan gan ke cam saya,beri saya peluang buktikan dan berjasa pada negara’,Dato Aliff Syukri Dah Bersedia Untuk Jadi Calon PRU-15 Tahun Depan

Published

on

‘Tolonglah jan gan ke cam saya,beri saya peluang buktikan dan berjasa pada negara’,Dato Aliff Syukri Dah Bersedia Untuk Jadi Calon PRU-15 Tahun Depan

Menurut Aliff, dia sudah lama memikirkan perkata itu dan bersedia untuk mencuba nasib bertanding di Pili han Ra ya Umum (PRU) ke-15 tahun hadapan.

Tapi,Nampaknya impian jutawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri untuk menjadi wa kil rakyat dan memegang jawa tan sebagai Perda na Men teri bukan hanya angan2 kosong sahaja.

“Siapa yang kata g1mik? Saya memang mena ruh hara pan nak masuk pol1tik. Ikhlas dari hati memang saya seri us nak mencuba bidang pol1tik selepas ini.

“Kalau boleh saya nak jadi calon dalam pili han ra ya umum (PRU) akan datang, seterusnya diangkat meme gang jawa tan perda na men teri. Saya yakin mampu membawa tu gas PM dengan baik.

“Aku serius ni tau bukan main-main. Dekat luar negara pun ramai sahaja PM dan pre siden yang dilantik dalam kalangan ahli perniagaan,” katanya.

Dalam pada itu, Aliff berkata dia lebih bersemangat untuk membangunkan Malaysia untuk mejadi negara hebat di mata dunia selepas menerima sok0ngan hebat daripada pengikutnya.

“Secara jujurnya saya nak jadi PM sebab nak ubah Malaysia jadi lebih baik, kalau saya berjaya dalam perniagaan tak musta hil saya boleh bawa Malaysia lebih he bat selepas ini.

“Pengikut saya di media sosial pun banyak bagi sokongan walaupun ada masa saya pun keli ru sebenarnya mereka ikhlas sokong atau nak per li saya. Tak apalah saya sanggap mereka ikhlas mahu saya jadi PM.

“InsyaAllah saya sedang berj1nak2 ke arah itu. Saya sanggup bermula dari bawah, tolonglah jangan ke cam saya, berilah saya peluang untuk buk tikan dan berjasa kepada anda semua,” katanya.

Sumber:rotikaya

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!