Connect with us

isu semasa

Dafi Panjat Rasa Syukur,Terharu Dengan Semua ‘Pancar0ba’ Yang Bapa Buat Selama ini Telah Buahkan Hasil

Published

on

Dafi Panjat Rasa Syukur,Terharu Dengan Semua ‘Pancar0ba’ Yang Bapa Buat Selama ini Telah Buahkan Hasil

De sas de sus perkhabaran mengenai cal0n PM Ke -9 akhirnya terjawab pada hari ini selepas Dato’ Seri Ismail Sabri telah dipilih untuk menge tuai kerajaan, menggantikan Tan Sri Mahiaddin Yassin.

Mendengar pengumuman itu, be kas peserta AF ini memanjatkan rasa syukur sebaik sahaja menerima khabar pelantikan bapanya itu.

“Saya terlalu gembira buat papa, ker ja ke ras dan disiplinnya akhirnya memberikan hasil.

Ini semua adalah kejayaan peri badi papa. Kami sekeluarga hanyalah sistem sok0ngan buatnya.”

Menurut Dafi, pelantikan bapanya sebagai PM merupakan rezeki yang tertulis dan anugerah tertinggi daripada Yang Maha Esa, berkat dedi kasi dan ker ja ke rasnya selama ini.

Bagi dafi, bapanya tidak akan terpilih menjadi PM kalau bukan disebabkan komit men luar biasanya pada negara. Dafi juga yakin rezeki ini hadir buat bapanya kerana kemampuannya untuk memi kul amanah rakyat.

Dia yang telah dihubungi Astro Awani berkata Ismail Sabri merupakan sumber inspirasi buat mereka sekeluarga. Katanya lagi, ayahnya tidak pernah menge luh sekalipun kerap pulang lewat ke rumah kerana teri kat dengan kerja.

Jelasnya lagi, bapanya sangat tenang ketika mengendalikan kri sis kesi hatan sewaktu pande mik Cov19 walaupun menerima banyak teka nan. Kesa baran PM baru itu amat dika gumi anaknya.

“saya berdoa semoga Allah permudahkan kerja papa mentadbir negara, apatah lagi papa mengambil alih negara dalam suasana penuh gel0ra.”

Akhir sekali,Dafi bagaimanapun yakin bapanya akan dapat mengha rungi segala caba ran dan rin tangan dengan pengalaman yang ada.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!