Connect with us

isu semasa

Caprice Buat Live,Cerita Semua Pasal Urusan Balik Ke Tanah Air,Rupanya Ini Yang Beliau Buat Apabila Tahu Beliau Dicari Oleh Interp0l

Published

on

Caprice Buat Live,Cerita Semua Pasal Urusan Balik Ke Tanah Air,Rupanya Ini Yang Beliau Buat Apabila Tahu Beliau Dicari Oleh Interp0l

Penyanyi rap, Caprice menga kui pi hak Po lis Dira ja Malaysia (PDRM) membuatkan dirinya berasa tidak sela mat di Jordan dan ta kut untuk pulang ke tanah air.

Caprice atau nama sebenarnya, Ariz Ramli melalui sesi Live di Instagramnya tadi berkata, dia berasa ku sut sebaik sahaja mendapati media di Malaysia melap0rkan PDRM meminta bantuan Interp0l untuk menghubunginya.

“Saya dah beli tiket nak balik Malaysia, tapi bila baca berita kata P0lis minta tolong Interp0l cari Caprice, Caprice te rus ko yak tiket.

“Bila po lis dengan Interp0l cari macam ini, memang tak lah Caprice nak balik Malaysia,” katanya.

Caprice tu rut menga kui dia berasa ta kut dan berasa ku sut apabila mengetahui dirinya sedang dicari oleh pi hak po lis susulan lapo ran po lis yang dibuat oleh pendak wah bebas, Ebit Lew.

“Makin lama saya ada rasa ta kut sikit sebab semuanya semakin pe lik.

“Hidup saya kusut sedikit pagi tadi selepas media di Malaysia mela porkan PDRM hendak minta tolong Interp0l cari saya di sini,” ujarnya.

Terdahulu, PDRM telah memo hon bantuan Interp0l bagi berhubung dengan aktivis kema nusiaan, Caprice dan Ke tua Pega wai Eksekutif Cinta Gaza Malaysia, Muhammad Nadir Al-Nuri Kamaruzaman.

Sebelum ini, Ebit Lew membuat lapo ran po lis berhubung tudu han yang dilon tarkan beberapa individu terhadap beliau menerusi laman sosial baru-baru ini di Ibu Peja bat Po lis Dae rah (IPD) Dang Wangi.

Sumber:kosmo

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!