Connect with us

#celeb

(Video)Remy Lafazkan ‘Bismillah,Pinang Sudah Dibagi 2,Tersenyum Sambil Turun Tangga Maknanya Mereka Bahagia

Published

on

(Video)Remy Lafazkan ‘Bismillah,Pinang Sudah Dibagi 2,Tersenyum Sambil Turun Tangga Maknanya Mereka Bahagia

Jodoh sampai lambat bukanlah satu kesa lahan dalam hidup. Sebaliknya kadangkala orang yang tepat ada di depan mata walaupun kehadirannya sedikit lama dinantikan. Mungkin itulah perkataan yang sesuai menggambarkan kisah cinta Remy Ishak serta Ezza. Dengan sekali lafaz sahaja, kedua-duanya sah menjadi suami isteri setelah menjalani turun naik perhubungan sebelum ini.

Sebentar tadi, pelakon pujaan Malaya ini sempat memuat naik sebuah video di IG Story seakan-akan menunjukkan wajahnya yang sedikit cemas dalam ketenangan sambil melafazkan Bismillah. Di Twitter, dia juga sempat berseloroh proses nikahnya akan berjalan lan car ekoran sebelum ini sudah banyak kali melakonkan babak berkenaan dalam drama. Meskipun sedih kerana tidak cukup ahli keluarga, Alhamdulillah de tik bahagia itu berjalan lancar.

i can do this ! dah rehearsel banyak kali dalam drama kot. come on!

— Remy Ishak (@remy_ishak) August 21, 2021

sad part, masa akak, erol & daus menikah aku selalu ada. kena Jaga keluarga,tapi bila time aku…, ??
Covid mmg kejam

Allah lebih Maha Mengetahui

Diadakan secara sederhana ek0ran pema tuhan kepada SOP yang ke tat, namun kedua-dua nampak berseri dan sangat serasi umpama pinang dibelah dua. Antara mom3nt yang menjadi perhatian adalah ketika Remy serta isterinya sama-sama mengiringi dan berpegangan tangan ketika menuruni tangga. Dia juga meminta doa daripada orang di luar sana kerana bakal memulakan perjalanan baru dalam rumah tangga.

Beberapa hari lalu, pelakon kacak berkenaan membuat pengumuman mengejutkan akan menamatkan zaman bujang di usia 39 tahun. Meskipun pernah mengalami episod putus tunang, benarlah kata orang jodoh tidak ke mana dan hari ini menjadi bukti janji setia mereka berdua.

Sumber:Gempak dan Kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!