Connect with us

#celeb

Shuib Maafkan Kesa lahan youtuber Ini,”Tiada guna untuk sa kit hati,kita kena selalu ingat bahawa kema tian hampir dengan kita semua” – Shuib

Published

on

Shuib Maafkan Kesa lahan Aisar Ini,”Tiada guna untuk sa kit hati,kita kena selalu ingat bahawa kema tian hampir dengan kita semua” – Shuib

Kontr0vers1 melawat ku bur Allahy arham Siti Sarah nampaknya selesai apabila suami penyanyi itu iaitu Shuib Sepahtu mema afkan perso naliti media sosial, Aisar Khaled.

Berkongsi mengenai perkara itu, Aisar memuat naik mesej pesanan suara yang dihantar oleh Shuib menerusi aplikasi WhatsApp pada Sabtu.

Dalam rakaman tersebut, Shuib berkata dia sudah memaafkan kesi lapan yang dilakukan Aisar dan tidak menyimpan den dam atas apa yang telah berlaku.

“Tak apa, dari awal apabila dapat tahu saya tengok video tu saya dah maafkan awak… tiada guna sa kit ha ti atau berden dam.

“Saya nak mudahkan urusan semua orang, saya juga minta Allah permudahkan urusan saya, jadi saya tak nak menyu sahkan orang lain. Tiada manusia sempurna di dunia, saya pun selalu buat sa lah dan do sa.

aisar 3

Aisar kongsi pesanan suara yang dihantar oleh Shuib.

“Banyak do sa saya dengan Allah tapi mungkin apa yang boleh kita ambil penga jaran jan ganlah berbuat kesalahan sama, mungkin kita tak perasan kesa lahan itu adalah kesa lahan yang tak sepatutnya kita buat,” kata Shuib.

Aisar mence tuskan kontro versi apabila memuat naik video melawat ke Ta nah Perku buran Islam Sungai Pusu, Gombak iaitu lokasi Siti Sarah dikebumikan sebagai ‘content’ untuk laman YouTube miliknya pada 9 Ogos lalu.

Terima Kasih Abang Shuib… ujian seperti ini mengubah hidup saya.
AISAR KHALED
PERSONALITI MEDIA SOSIAL

Tin dakan itu menimbulkan rasa ku rang senang ramai pihak yang menganggap dia mengambil kesempatan dan tidak sens itif dengan keadaan yang berlaku.

Dalam pada itu, YouTuber berusia 21 tahun ini turut mengucapkan terima kasih kepada Shuib kerana menerima permohonan maafnya itu dan berjanji tidak akan mengulangi kesi lapan sama.

Aisar ke sal dengan tinda kannya memuat naik video melawat ku bur Siti Sarah.

“Terima Kasih Abang Shuib… ujian seperti ini mengu bah hidup saya. MasyaAllah,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

Sementara itu, Shuib turut mengingatkan Aisar supaya berpada-pada dalam menggunakan media sosial serta menjadikan ruang platform yang ada untuk tu juan baik.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!