Connect with us

isu semasa

(Video)Selalu Orang Putih Yang Buat,Kali Ini Seorang Ham ba Allah Buat Potret Yang Menye dihkan,Bakat Yang Baik Dan Isi Tersirat Yang Sungguh Mengesan Hati

Published

on

(Video)Selalu Orang Putih Yang Buat,Kali Ini Seorang Ham ba Allah Buat Potret Yang Menye dihkan,Bakat Yang Baik Dan Isi Tersirat Yang Sungguh Mengesan Hati

Kini, banyak video bermanfaat dan kreatif boleh didapati di TikTok. Para pengguna TikTok akan menghasilkan pelbagai jenis konten untuk masuk dalam ‘For You Page’.

Terbaharu, seorang pengguna TikTok @abam.takaful telah berkongsi video dirinya menghasilkan potret Shuib bersama isterinya, Allahy4rhamah Siti Sarah dengan menggunakan ‘rubik cube’.

Menerusi video tersebut, dapat dilihat keg1gihan pengguna TikTok tersebut menyusun 400 buah rubik cube untuk menghasilkan potret terindah itu. Difahamkan, dia mengambil masa seharian untuk menghasilkan potret tersebut.

Perkongsian video tersebut mendapat perhatian netizen dan menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen memuji hasil potret yang dibuat olehnya. Malah, para netizen turut kagum dengan keg1gihan yang ditunjukkan oleh Zabli menyusun satu per satu rubik cube itu.

VIDEO :

Akhir sekali, rata-rata netizen mengatakan bukan senang mahu hasilkan karya sedemikian rupa kerana memerlukan kesabaran dan daya kreativiti yang tinggi. Ketika artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih lebih 30 ribu tontonan.

Sumber:sinarviral

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!