Connect with us

#KEMALANGAN

(Video)Sayu Hati Melihat 6 Keluarga Menang1s mengenang Mereka Yang Telah ‘Pergi’,Dikebu mi Dalam 1 L1ang La had

Published

on

(Video)Sayu Hati Melihat 6 Keluarga Menang1s mengenang Mereka Yang Telah ‘Pergi’,Dikebu mi Dalam 1 L1ang La had

Jnazah Siti Aishah Abdullah, 36, yang terk0rban dalam tragedl kenderaan pacuan empat roda terhvmban ke dalam Sungai B4tang Lupar di Pangkalan Feri Triso, Sebuyau pada Jumaat selamat dikebvmikan di Tanah Perkburan Islam Kampung HuIu di sini pada 6.22 petang Sabtu.

Selain suaminya, Mohamad Hamzah Razali, pengebvmian jnazah Allahyrham turut dihadiri kaum keluarga dan sahabat handai mereka yang menyedari pasangan itu juga kehiIangan lima anak termasuk bay1 lelaki yang baru berusia empat bulan.

Jnazah Siti Aishah bersama lima anaknya iaitu Nor Shuhada Mohamad Hamzah, 16 (perempuan), Khairunnisa, 14 (perempuan), Mohd Aiman, 7, Muhd Mustaqim, 5, serta dan Mohd Ahmad, 4 bulan sebeIum itu disembahyangkan di Masjid Bandar Sri Aman sebelum dibawa ke tanah perkburan.

Turut terk0rban dalam tragedl itu ialah adik Siti Aishah iaitu Lorna Ting, 33, serta dua anaknya, Alvin Phang, 12, dan Wallace Phang, 7.

Difahamkan myat Lorna serta dua anaknya itu akan dibawa pulang ke Sibu malam Sabtu sejurus selesai pr0ses bed4h slasat di Hspital Sri Aman.

Dalam kejadian 3.30 petang Jumaat, kenderaan pacuan empat roda yang dipandu oleh Lorna telah terhvmban ke dalam Sungai B4tang Lupar, di Pangkalan Feri Tris0, kira-kira 100 kilometer dari sini semasa menunggu untuk menaiki feri.

Sumber:Awani 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!