Connect with us

#K.SEDIH

|SEBAK|Hari Ambil D0s Ke-2,Ibu Sedih Bila Disun tik Kerana Sebenarnya Dia Dengan Suami Bersama,Suami MEning gal Kerana Vi rus Cov19

Published

on

|SEBAK|Hari Ambil D0s Ke-2,Ibu Sedih Bila Disun tik Kerana Sebenarnya Dia Dengan Suami Bersama,Suami MEning gal Kerana Vi rus Cov19

Setiap pasangan mahukan perkahwinan mereka dibina kekal selamanya hingga ke hari tua. Namun, setiap bahtera rumah tangga pasti akan ada ujian tersendiri dan akan terpi sah jua apabila ajal datang menjemput satu hari nanti. Berat ha ti untuk menerima takdir, namun hidup tetap harus diteruskan bagi seorang isteri ini.

Menerusi video di TikTok, Hazwan Yunus sedang menemani ibunya pergi temu ja nji vaksin untuk d0s yang kedua. Sebelum ini, wanita tersebut sering ditemani oleh suaminya ke mana-mana sahaja. Namun, tidak sang ka kali ini hanya berteman anak lelakinya sahaja.

Walau bagaimanapun, keadaan bertukar se bak apabila wanita itu masuk ke dewan vaksin tanpa peneman setianya selama 34 tahun. Jelasnya lagi, takdir sudah tertulis apabila ayahnya sudah pergi buat selamanya akibat Cov19 walaupun sudah menerima d0s yang pertama.

Akhir Sekali,rata2 netizen turut se bak melihat perkongsian berkenaan selain berkesempatan mengucapkan tak ziah di atas pemer gian ayahnya. Ramai juga tampil memberikan kata-kata semangat kepada Hazwan supaya meneruskan hidup dan menjaga sentiasa ibunya.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!