Connect with us

#WOWFACT

|Video|Semua Peker ja Rileks je Layan,Pasangan Suamiisteri Bersanding Di Pusat Vak sin

Published

on

|Video|Semua Peker ja Rileks je Layan,Pasangan Suamiisteri Bersanding Di Pusat Vak sin

Untuk mendapatkan vak sin, rakyat Malaysia perlu sentiasa mengemaskini aplikasi MySejahtera. Kebiasaannya, kelebihan walk-in hanya terbuka kepada individu-individu tertentu seperti warga emas atau ibu mengandung. Oleh sebab itu, ramai yang cukup teruja apabila giliran mereka akhirnya sampai.

Meskipun tarikh temujanji vak sin ja tuh pada hari yang sangat penting, namun sepasang raja sehari ini tetap hadir untuk tunaikan tanggungjawab mereka. Menerusi beberapa perkongsian video, kelihatan seorang pengantin perempuan sedang tunggu giliran di PPV Pontian sebelum didatangi suaminya.

Teruja melihat pasangan berkenaan datang dengan persalinan pengantin sedondon berwarna putih, petugas-petugas di lokasi tersebut tidak melepaskan peluang untuk bergambar. Bukan itu sahaja, malah mereka turut dipelawa bersanding di PPV berkenaan lengkap dengan iringan lagu serta pengacara majlis.

[VIDEO] Pengantin Datang Vaksin Lepas Nikah, Sekali Dibawa Bersanding Dekat PPV 2

Menjengah ke ruangan ko men, rata-rata netizen tumpang gembira melihat rakaman tersebut. Dalam pada itu, ramai yang mengakui tiba-tiba merasa rindu dengan suasana kenduri kahwin sebenar. Video yang telah meraih lebih 400 ribu jumlah tontonan tersebut sedikit sebanyak dapat mengu bat kesed   ihan dirasai.

[VIDEO] Pengantin Datang Vaksin Lepas Nikah, Sekali Dibawa Bersanding Dekat PPV 3

[VIDEO] Pengantin Datang Vaksin Lepas Nikah, Sekali Dibawa Bersanding Dekat PPV 5

VIDEO

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!