Connect with us

#SEMASA

|Al-Fatihah|Mesej Pertama Diba las Namun Dik0takan Mesej Kedua Hanya ‘Tick’ Saja,Pemergian Beliau Tak Disangka-sangka

Published

on

|Al-Fatihah|Mesej Pertama Diba las Namun Dik0takan Mesej Kedua Hanya ‘Tick’ Saja,Pemergian Beliau Tak Disangka-sangka

Be kas peserta Bintang Mencari Bintang, Alip Big Too atau nama sebenarnya Nor Alif Bin Mokhtar telah menghem buskan na fas terak hirnya pada jam 4.04 petang aki bat Cov9.

Beri ta pemergiannya telah dikhabarkan menerusi perkongsian oleh Achey di akaun Instagram miliknya. Ucapan tak ziah memenuhi ruangan komen yang rata-ratanya turut berdu ka cita di atas keh ilangan itu.

Menurut ahli kumpulan Big Too, Apit, mended ahkan bahawa Allahy arham Alip telah ditidurkan sejak 21 Ogos yang lalu kerana ar wah berada dalam keadaan kri tikal.

Beberapa or gan ar wah seperti bu ah ping gang dan parv2 telah terje jas te ruk, lebih-lebih lagi Alip sudah pun dilap0rkan berada pada kategori 5 ketika itu.

Apit turut berkongsi perbualan terakhir bersama ar wah di akaun Instagramnya. Sebelum ini Apit juga telah memuat naik status kesi hatan Alip sebelum ar wah pergi selama-lamanya.

Terdahulu, Alip dan Apit merupakan ahli kumpulan Big Too yang telah bertan ding dalam Bintang Mencari Bintang anjuran TV3 pada tahun 2013. Pelawak terkenal, Achey dan Bocik juga antara peserta yang turut sama bersa ing di dalam program itu.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!