Connect with us

#CELEBRITI

Alhamdulillah,Tak Lama Lagi Boleh Keluar Dari Hos pital Untuk Ke Rumah,Ayash Affan Sudah Dapat Keluar Dari Inkuba tor

Published

on

Alhamdulillah,Tak Lama Lagi Boleh Keluar Dari Hos pital Untuk Ke Rumah,Ayash Affan Sudah Dapat Keluar Dari Inkuba tor

Selepas 20 hari, pelawak Shuib Sepahtu berkongsikan anak bongsunya Ayash Affan yang lahir pada 6 Ogos lalu sudah dikeluarkan dari inku bator dua hari lalu.

Menurut Shuib, Ayash menunjukkan perkembangan yang sangat baik selepas dikeluarkan dari inku bator dan lagi tiga minggu anaknya sudah boleh pulang ke rumah.

“Alhamdulillah, ‘baby’ dah pun dikeluarkan dari inku bator sejak dua hari lalu. Be rat makin naik, alhamdulillah dia juga dah mula minum susu ibu (daripada sepupu Shuib).

“Begitulah perkembangannya dan dok tor cakap dalam masa kira-kira tiga minggu, insya-Allah dia akan keluar (dibawa pulang ke rumah),” katanya.

Terdahulu, Shuib memaklumkan dia memilih ahli keluarganya sendiri iaitu sepupunya yang baru saja menyambut kela hiran cahaya matanya 6 bulan lalu untuk menjadi ibu susu an anaknya.

Shuib berkata kepu tusan itu dibuat selepas berbincang dengan ahli keluarga yang lain. Kata Shuib lagi, dia memilih dikalangan ahli keluar kerana bim bang terjadi masa lah di masa hadapan.

Pada 9 Ogos lalu, penyanyi Allahy arham Siti Sarah Raissuddin yang mening gal dunia aki bat Covi19 di Un it Rawa tan Ra pi (ICU) HCTM.

Sumber:rotikaya

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!