Connect with us

#CELEBRITI

|VIDEO|Dah Lama Tunggu De tik Ini Berlaku,Pasangan Romantik Aeril Zafrel & Wawa Zainal Ba kal Timang Cahaya Mata Ke-4

Published

on

|VIDEO|Dah Lama Tunggu De tik Ini Berlaku,Pasangan Romantik Aeril Zafrel & Wawa Zainal Ba kal Timang Cahaya Mata Ke-4

Pasangan selebriti yang cukup digemari warganet di media sosial, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sememangnya sering berkongsi de tik2 kebersamaan mereka bersama keluarga.

Pastinya ramai yang gembira melihat keluarga harmoni ini bahagia bersama sambil ditemani dengan tiga orang cahaya mata yang sedang membesar.

Namun begitu, sebentar tadi, aktor kacak tersebut membuat pengumuman di Instagram miliknya dengan menza hirkan rasa syukur apabila bakal dikur niakan cahaya mata keempat tidak lama lagi.

Dia yang memuat naik video memperlihatkan isterinya yang sedang melakukan sc an untuk melihat perkembangan bayi dalam kan dungan.

Selain itu, Aeril juga sempat berseloroh dengan memberitahu tinggal seorang lagi zu riat yang perlu isterinya kand ungkan agar cukup 5 orang cahaya mata seperti yang dia impikan.

Walau bagaimanapun, Aeril memohon agar peminat dan orang ramai dapat mendoakan isteri dan bayi dalam kan dungan diberi kesi hatan yang baik sehingga hari bersalin kelak.

Akhir sekali, Instagram pelakon tersebut telah dihujani dengan ucapan tahniah daripada kenalan dan juga warganet yang turut berasa gembira dengan keha milan keempat Wawa.

Video

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!